Westbrook da Leeds United’dan hisse aldı

Geçtiğimiz sezon Premier Lig'den Championship'e düşen Leeds United, ABD'li 49ers Group tarafından satın alınmıştı. ABD'li basketbolcu Russell Westbrook kulüpten hisse satın alan ünlü isimler kervanına katıldı.

Spor 15 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Russell Westbrook'tan Leeds yatırımı.

Leeds United geçen sezonun sonlarında 49ers Group tarafından satın alındı. Kulüp Premier Lig’den Championship’e düştü. Küme düşmüş olması kulübe yapılan yatırımı azaltmadı. Amerika’dan ünlü isimler Leeds’ten hisse almaya devam ediyor. Son olarak NBA’de Los Angeles Clippers forması giyen Russell Westbrook Leeds’in minör hissedarlarından biri oldu. 34 yaşındaki sporcu ünlü golfçüler Jordan Spieth ve Justin Thomas’a katıldı.

2017’de MVP seçilen ve 9 kez All-Star olan Westbrook, “49ers’ta halihazırda hissesi olan takım sahipleriyle konuştuğum için şanslıydım. İş ortaklarımla ve arkadaşlarımla bunun doğru bir yatırım olup olmadığını değerlendirdik” şeklinde konuştu.

Leeds, 400 milyon sterlin karşılığında NFL ekiplerinden San Francisco 49ers’ın da sahibi olan 49ers Enterprises’a satılmıştı.

Kadınlar EuroLeague katılımcıları açıklandı: Fenerbahçe ve Çukurova'ya ek Beşiktaş ihtimaliKadınlar EuroLeague katılımcıları açıklandı: Fenerbahçe ve Çukurova’ya ek Beşiktaş ihtimali

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.