Yağmur Sarıoğlu eşi Sabri Sarıoğlu’nun ihanetinin ardından evliliği bitirme kararı aldıklarını yalanladı. “Boşanma kararı, hiçbir problem yok. Herkes hayatının bir döneminde böyle şeyler yaşar. Önemsiz” dedi.
Yağmur Sarıoğlu eşi Sabri Sarıoğlu’nun ihanetinin ardından evliliklerini bitirme kararı aldıkları haberlerini yalanladı. Hürriyet’e konuşan Yağmur Sarıoğlu “Boşanma kararı kesinlikle yok. Eşimle aramızda hiçbir problem yok. Herkes hayatının bir döneminde böyle şeyler yaşar. Önemsiz” dedi.
Eski milli futbolcunun eşi Yağmur Sarıoğlu’nu genç bir kadınla aldattığı kamuoyuna yansıdı. Sarıoğlu’nun ilişki yaşadığı öne sürülen kadının hamile kaldığı, ardından kürtaj süreci nedeniyle aile içinde büyük bir kriz çıktığı ileri sürüldü. Sarıoğlu çiftinin boşanma dilekçesi verdiği iddia edildi.
Kaptan pilotluk yapan Yağmur Sarıoğlu iddiaları yanıtladı. Sarıoğlu, eşinin genç kadını kürtaj olmaya zorladığı iddiasının doğru olmadığını söyledi:
“Ortada Sabri’ye atılan mesajlar var, 1-2 milyon istediğine dair. Olay, haziran öncesi. Karşı tarafın elinde delil yok. 7-8 aydır karşı tarafın şantaj ve tehdidi var. Kürtaj, hamilelik hastanede kayıtlı. Ama o dönem hayatında birden fazla erkek varmış. Hastaneye de kendi rızasıyla gitti. Özel bir hastanede kürtaj oldu. Hastanede zorla bir şey yaptırmanın mümkünatı yok.”
Genç kadının ailesini takip ettiğini de dile getiren “Bu kız, beni ve çocuklarımı takip ediyor. 3 gün önce çocuklarımı tenis kulübüne götürdüm. Çocuklarım arabaya binerken sokaktan yanımızdan geçiyor. Kavga çıksın, ben bunları çekeyim kafasında. Hanımefendi sürekli takipte, şantajı tehdidi yapan da o aylardır” dedi.
Evlilikte sorun olmadığını belirten Sarıoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Boşanma kararı kesinlikle yok. Eşimle aramızda hiçbir problem yok. Herkes hayatının bir döneminde böyle şeyler yaşar. Önemsiz. Biz Çeşme’den daha yeni geldik. Hiçbir sıkıntımız yok. Çocuklarımızla mutluyuz. Ben Sabri’ye söylediğimde ‘bak çıkmış’ diye, o da ‘2 gün okuma gözünü kapat’ dedi. O bile umursamıyor.”
Sarıoğlu karşı tarafın açtığı şantaj ve tehdit davasıyla ilgili de şunları söyledi: “Avukat takibini yapıyor. Bu dava adli tatilden dolayı hâlâ devam ediyor. Sabri karşı dava açar mı onu bilmiyorum. Ama karşı tarafın tehdit, şantaj mesajları delil olarak verilmiş durumda.”