Yok artık Santiago Ramirez

Meksika’da oynanan 1. lige yükselme play-off mücadelesinde Atletico Morelia kalecisi Santiago Ramirez, kaleden kaleye attığı golle eşleşmeye nokta koydu.

Spor 17 Mayıs 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı
Ramirez bir kaleden diğerine takımına turu getirdi.

Yok artık LeBron James, 2000’lerin ortasında çıkan bir enerji içeceği reklamında söylenen, ardından dillere pelesenk olan bir slogandı. Söz konusu reklamda LeBron, potadan potaya üst üste birkaç kez basket atıyordu.

Barcelona altyapıdan yine teknik direktör çıkardı!Barcelona altyapıdan yine teknik direktör çıkardı!

Reklamdaki çekim tekniği, gerçek hayatta canlı kanlı yaşandı. Meksika’da oynanan ve Atletico Morelia ile Celaya’yı karşı karşıya getiren 1. lige yükselme play-off yarı finali ikinci maçında Celaya kalecisi Allison Revuelta, son dakikada kullanılan serbest vuruşta gol bulma ümidiyle rakip ceza alanına gitti. İlk maçı 1-1 berabere biten eşleşmede Morelia, Celaya deplasmanında 2-1 öndeydi. Orta geldi, Revuelta şutu attı, top Morelia kalecisi Ramirez’in kucağında kaldı. Ramirez maça ve eşleşmeye nokta koymak için var gücüyle degajını yaptı. İki kez yerden seken top ağlarla buluştu.

Morelia bu golle beraber deplasmanda olmasına karşın maçı 3-1, eşleşmeyi toplamda 4-2 ile kazandı ve finalde Tapatio’nun rakibi oldu.

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.