Yunanistan’da yabancı hakem tartışmasından paket içinde etek çıktı!

Yunanistan'da hakem yüzünden çıkan tartışma sertleşti. Olympiakos Başkan Yardımcısı Kostas Karapapas , Yunanistan Futbol Federasyonu Başkanı'na Takis Baltakos bir paket içinde etek verdi ve "Giyinip gidersin" dedi.

Spor 29 Mart 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Yunanistan’dan aynı Türkiye gibi hakemlerden dertli. Bu yüzden kritik maçlarda yabancı hakemler görev alıyor. Yunanistan Süper Ligi Şampiyonluk Turu’nda mücadele edecek 6 takım, federasyon başkanı Takis Baltakos ve Yunanistan Hakem Kurulu Başkanı Steve Bennett’ın da katıldığı toplantıda bir araya geldi. Gündemdeki konulardan biri maçları yönetecek hakemlerdi.

Olympiakos, Joao Pinheiro’nun maça atanmasına tepki gösterdi.

Maça Portekizli hakem atandı

Toplantıda, Panathinaikos ile Olimpiakos arasındaki maça Portekizli hakem Joao Pinheiro’nun atanması kararı çıktı. Portekizli hakemi istemeyen Olympiakos Başkan yardımcısı Kostas Karapapas karara sinirlendi. Portekizli hakem Joao Pinheiro hakkında karar çıkmasıyla birlikte Başkan Yardımcısı Kostas Karapapas, sinirlenerek tartışmaya başladı. Karapapas’ın iddiasına göre Joao Pinheiro daha önceki bir maçta net gollerini vermemişti.

Olympiakos Başkan Yardımcısı Kostas Karapapas sivri kişiliğiyle tanınıyor.

Etekli protesto

Toplantının ardından Yunanistan Futbol Federasyonu Başkanı Takis Baltakos, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Olympiakos Başkan Yardımcısı Karapapas, konuşan Baltakos’un yanına gelerek bir paket içinde etek hediye etti. Karapapas, “Buradan giderken eteği giysin, bakalım onun işine yarayacak mı?” dedi ve salondan ayrıldı.

Şampiyonlar Ligi finalinin topunda İstanbul motifleri var

UEFA ve FIFA’ya şikâyet edilecek

Yunanistan Futbol Federasyonu, medyada çıkan haberlere göre Olympiakos Başkanı Vangelis Marinakis ve Başkan Yardımcısı Kostas Karapapas’ı UEFA ve FIFA’ya şikayet edecek. Ayrıca Premier Lig ekiplerinden Nottingham Forest’ın da sahibi olan Marinakis için Premier Lig yönetimiyle görüşülecek.

İspanya savcılığı Barcelona için soruşturma açtı: Hakemlere para vermişler

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.