Yunanistan’ın zirvesinde PAOK güldü, PAO ve Terim üzüldü

Yunanistan Ligi'nde şampiyonluk mücadelesini yakından ilgilendiren mücadele PAOK evinde Panathinaikos'u 2-1 yendi. PAOK'un ikinci golünden sonra iki yedek kulübesi arasında gerginlik arttı, Fatih Terim'in öfkeli hali dikkat çekti.

Spor 29 Ocak 2024
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
PAOK, evinde Panathinaikos'u iki golle geçmeyi başardı.

Yunan Ligi’nde haftaya girerken averajla lider PAOK hemen arkasındaki Panathinaikos’u ağırladı. Büyük çekişmeye sahne olan mücadelede Razvan Lucescu’nun öğrencileri 43. dakikada Kiril Despodov’la öne geçti. İlk yarı PAOK üstünlüğüyle geçildi. İkinci yarıya iyi başlayan Panathinaikos’ta Anastasios Bakasetas yeşil formayla ilk golünü kaydetti ve 51. dakikada maça beraberliği getirdi.

Ancak PAOK bu gole hemen cevap vermeyi bildi. Despodov 56. dakikada yeniden sahne aldı ve durum 2-1’e geldi. Bu golün hemen ardından saha kenarında ortalık karıştı, iki yedek kulübesi birbirine girdi.

Gerginliğin sona ermesi üzerine maç devam etti. PAOK skoru korudu ve maçı 2-1 kazandı. Terim ligdeki beşinci maçında ilk kez yenilirken PAOK tek başına liderlik koltuğuna yerleşti. AEK’in de maçını kazanması sonrası 44 puanda kalan PAO haftayı üçüncü sırada kapadı.

Kadıköy'de Cengiz Ünder sahne alıyor, Fenerbahçe gülüyorKadıköy’de Cengiz Ünder sahne alıyor, Fenerbahçe gülüyor

Mircea Lucescu haklı çıktı

Karşılaşmanın ardından Mircea Lucescu’nun Fatih Terim’in Panathinaikos’a attığı imza sonrası söyledikleri akıllara geldi. Lucescu “”Fatih Terim’i Türkiye’de derbilerde mağlup ederek Beşiktaş’ı şampiyonluğa taşımıştım. Terim’in şimdi de rakibi oğlum Razvan Lucescu. Razvan’ın Terim’e karşı maç kaybedeceğini sanmıyorum” demişti.

Terim 2-1 kaybedilen maçın ardından “Biz daha iyi oynamalıydık. Hiçbir zaman eksiğiz demedim sahaya 11 kişi çıkıyoruz. Ama çok eksik iş yaptık. Hiçbir şeyi beğenmedim bugün yaptığımız. Panathinaikos 11 kişi sahaya çıktığı sürece eksik değildir” diye konuştu.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.