Zehra Güneş Milletler Ligi’ni kapadı: Paris’te görüşmek üzere

Filenin Sultanları'nda orta oyuncu Zehra Güneş sakatlığıyla alakalı açıklama yaptı. Güneş Milletler Ligi'ni tamamladığını ve Paris'te sahada olmaya çalışacağını belirtti.

Spor 4 Haziran 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı
Zehra Güneş Milletler Ligi'ni kapadı.

Milletler Ligi’nde Türkiye etabını dörtte iki ile geçen Filenin Sultanları ABD etabında şov yaptı. Son olarak ev sahibi ABD’yi 3-2 yenen Sultanlar dörtte dörtle kapadığı etap sonunda ilk sekizde yer aldı. Filenin Sultanları ABD yolunda sponsor firma ve federasyon arasındaki iletişim kopukluğu nedeniyle 13 saat boyunca ekonomi sınıfında uçup sorun yaşamıştı. Bu sorunların gölgesinde başlayan etapta mağlup olmadılar ve galibiyet serilerini beş maça çıkardılar.

Ancak bu mücadele süresince sakatlık haberleri keyif kaçırdı. Hande Baladın’ın boynundaki sakatlığı nedeniyle tüm etabı kaçırdığı süreçte orta oyuncu Zehra Güneş de Güney Kore maçı öncesi yapılan antrenmanda sakatlandı. Son iki maçta forma giyemeyen Güneş’in ABD maçı sonrası koltuk değnekleriyle görüntüsü korku yaratmıştı. Oyuncu Instagram hesabından yayınladığı açıklamayla Hong Kong ayağı ve devamında forma giymeyeceğini açıkladı.

Zehra’nın açıklaması şu şekilde:

Amerika etabı sırasında yaşadığım sakatlık nedeniyle hissettiğim üzüntüyü ve sonrasında yaşadığım şükran duygusunu paylaşmak istiyorum.

Bu yaz için beklentilerimiz, hayallerimiz ortak. Şimdi daha iyi anlıyorum ki duygularımız da kalplerimiz de ortak.

İlk şoku atlattıktan sonra, hissettiğim güçlü sevgi ve sonsuz destek duygusu beni bambaşka duygulara götürdü. Ne kadar teşekkür etsem, şükretsem azdır.

Her geçen gün daha iyi oluyorum; İstanbul’da kendimi hızla toparlayacağıma ve Paris’te takımımla birlikte olacağıma yürekten inanıyorum.

Dualarınız, güzel dilekleriniz için sonsuz teşekkür ederim. Paris’te görüşmek üzere

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Zehra Güneş (@zehragunes)’in paylaştığı bir gönderi

Milli takımda bu yaz daha önce Eda Erdem sakatlığı nedeniyle Antalya etabında forma giyememişti. Hande Baladın’ın sakatlığı hariç İlkin Aydın da ABD etabında sakatlığından etkilenmişti. Bu isimler haricinde Deniz Uyanık da sakatlık yaşayanlardan biriydi.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.