Zehra Güneş sosyal medyaya patladı: Daha kaç kez evlenip boşanacak

VakıfBank kaptanı Zehra Güneş hakkındaki magazin iddialarına ve sosyal medya söylentilerine tepki gösterdi. “Nişanlandım, evlendim, boşandım” gibi gerçek dışı haberlerin sürekli gündeme getirildiğini söyledi.

Spor 9 Mayıs 2026

VakıfBank’ın kaptanı ve CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonu Zehra Güneş, son dönemde hakkında çıkan magazin iddiaları ve yaşadığı bazı deneyimlere dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Kendisi hakkında “nişanlandı, evlendi, boşandı” gibi asılsız haberlerin sıkça ortaya atıldığını söyleyen Güneş, insanların hayal gücünün sınır tanımadığını ve bu durumun zaman zaman rahatsız edici boyutlara ulaştığını ifade etti. Özellikle ailesi söz konusu olduğunda daha hassas olduğunu belirten milli voleybolcu, bu konuda kendisini zor tuttuğu anlar yaşadığını da dile getirdi. Babasının bu tür iddialara oldukça tepki verdiğini ve zamanla bu duruma alışmasının kolay olmadığını da sözlerine ekledi.

Bazı yorumların absürtlüğüne de değinen Güneş, geçmişte “annen kapalıyken sen nasıl voleybol oynuyorsun” gibi gerçek dışı söylemlerle karşılaştığını söyledi. Kendi hakkında çıkan iddialara genelde tahammül edebildiğini ancak ailesine yönelik konularda sınırlarının değiştiğini vurguladı.

Zehra Güneş ayrıca sosyal medyada zaman zaman ciddi dijital zorbalığa maruz kaldığını da belirtti. Özellikle bir dönem takip edilme ve tehdit edilme gibi ürkütücü durumlar yaşadığını, bu süreçte hem kulübünün hem de federasyonun hızlı şekilde devreye girdiğini ifade etti.

Yanı sıra, hakkında ortaya atılan “yüksek ücret talepleri” gibi söylentilerin tamamen gerçek dışı olduğunu söyleyen Güneş, sürekli açıklama yapmanın bir noktadan sonra mümkün olmadığını ve bu nedenle çoğu zaman sessiz kalmayı tercih ettiğini dile getirdi. Genel olarak sosyal medyada kontrolsüz yorumların arttığını ve insanların sınırları daha fazla gözetmesi gerektiğini vurguladı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.