Ajda Pekkan’a çok az kaldı

26 Mayıs 2024

Onun fiziği, enerjisi ve sanatıyla yarattığı efsaneyi 28 şubat tarihinde burada yazdığım ‘Ajda Pekkan gibisi yok’ başlıklı yazımda anlamıştım.

78 yaşındaki süper starın 12 haziran tarihinde İnönü Stadında vereceği büyük konserin tarihi yaklaştıkça ben de heyecandan yerimde duramaz hale geldim. 

İstanbul’un her tarafındaki ‘Ajda ve Arkadaşları’ ilanını gördükçe sanki konserden ilk defa haberdar oluyormuş gibi, ‘Geliyorsunuz di mi’ diye sormak için tanıdıklarımı arıyorum.

En ucuzu 700, en pahalısı 15 bin liradan satışa çıkarıldığını duyduğum biletler de tükenmek üzereymiş. Bizim grubumuzun biletleri orta düzeyde diyebileceğim fiyat seviyesinde. Arkadaşlar ile ‘yaza merhaba’ partimizi konserde kutlamayı düşünüyoruz.

Ajda’nın arkadaşları olarak Selda Bağcan, Sıla, Nilüfer, Kenan Doğulu ve belki de Mabel Matiz’in de sahnede olacağı konuşuluyor.

Bu arada  150 kişilik kadroyla hazırlıklarını sürdüren  Ajda’yi desteklemek ve moral vermek için kardeşi Semiramis Pekkan’ın da onu  hiç yanız bırakmadığı ve hatta konser gecesi onun da sahnede Ajda ile birlikte olacağı konuşuluyor.

Semiramis daha önce 9 Ağustos 2023’te Ajda ile birlikte sahneye çıkıp sürpriz yapmıştı

Ajda Pekkan o gece Harbiye Açıkhava’da müzik ziyafeti sunuyordu. Konsere gelenler arasında usta sanatçının hem meslektaşı hem ablası Semiramis Pekkan da vardı. Kız kardeşini yalnız bırakmayan Semiramis Pekkan konserin sonuna doğru Süperstar’ ile ‘Bu Ne Biçim Hayat’ şarkısını seslendirdi.

Doğrusunu isterseniz bu güzelliğin 12 haziran gecesi de olma ihtimali beni hem duygulandırıyor hem de heyecanlandırıyor.

Bu arada konseri hazırlayan büyük ekip Ajda ile toplantı üstüne toplantı yapıyormuş. Hatta son olarak beş saat süren bir toplantı yapıldığı ve bütün detayların yeniden gözden geçirildiğini de duyduk.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.