Bu kadar çabuk mu Cem Yılmaz?

12 Mayıs 2024

Cem Yılmaz hakında bu kadar çok yazı yazmamın ona duyduğum sevgi ve hayranlığı sanki noterden tasdik ettirmişim gibi görünmeye başladığını ve kendisine yazar diyen bir kişinin objektifliğini böyle yitirmemesi gerektiğini düşünen arkadaşlarım var. 

Zaten gizli yazı hayatımı bilen az sayıda arkadaşım var, onlar da en yakınım, kardeşim olarak bildiğim insanlar. Bu yüzden Cem Yılmaz konusunda onların dediğini gayet tabii ki ciddiye alıyorum.

Hakkında çok yazı yazdığım da doğru. Ama ne yapayım adam bir türlü rahat durmuyor. Sosyal medyada hep insanı yazmaya tahrik eden oyunlar oynuyor. Ona buna bulaşan tweetler atıp duruyor.

Tam galiba biraz duruldu, artık fazla paylaşım yapmayacak sosyal medyadan, bu fırsatı kullanıp arkadaşlarımın istediği gibi hakkında daha az yazarım derken yazmadan katiyen duramayacağım en büyük haber geldi. 

Bir süredir aşk yaşayan Cem Yılmaz’la Necla Karahalil’in ayrıldığı konuşulmaya başlandı.

Birlikte olmaya başladığını ilk haber verdiği kadının çizmesini kendisinin de ayakkabısını kullandığı soysal medya paylaşımını çok sevmiş ve tabii ki bunu da yazmıştım. O yazımdan sonra ne kadar zaman geçti bilmiyorum, üç ay bile olmamıştır. Öyle iyi başlayan aşk bu kadar çabuk biter mi bilemiyorum ama yapacak bir şey yok galiba. Cem Yılmaz’ı da bu şekilde kabul edeceğiz.

Çizmeli kadın yaptığı paylaşımda şöyle yazmış:

’Biri demiş ki ‘Ama hayat çok stresli’. Ben aksini söylemedim. Ama bu hayat herkes için stresli, stresli olmaya da devam edecek. O yüzden ‘Kimse kendi çöpünü başkasının evinin önüne dökemez’ diyor şair burada. Diyor ki ‘Akıllı ol, aklına mukayyet ol, git kendini tanı, çekmezler’ diyor. ‘Hep aklın fikrin şeyde’ diyor.’

Bu oldukça stresli ve sert bir mesaj değil mi? Cem ne düşünür bilmem ama bana vallahi öyle geldi.

Cem’ in ne düşündüğü kısa sürede bellli oldu, kadının sözlerinin ardından önce Cem Yılmaz genç kadını takip etmeyi bıraktı, sonra da Karahalil ünlü komedyeni takipten çıktı.

Bugünlerde sosyal medyada takipten çıkmak ilişkiyi resmen bitirmenin ilk adımı olduğundan şimdi bakacağız bakalım birbirlerinden bu kadar çabuk ayrılabilecekler mi?

Ben keşke ayrılmasalar diyorum çünkü bence ilişkileri çok romantik başlamıştı.

Ama hiçbir ilişki dışarıdan görüldüğü gibi değildir. Nasıl görüldüğüne bakarak kimse ilişkiler hakkında dışarıdan doğru yorum yapamaz, yapmamalı. Ben kadında biraz bıkkınlık, tükenmişlik olduğunu maalesef hissettim, kim bilir neler oldu o ilişkide de.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.