Doğru mu bilmiyorum ama doğruysa gerçekten de utanç verici

4 Eylül 2024

Belki biliyorsunuz, Tuğçe Tayfur, babasının soyadı bedeli olarak kendisinden 50 milyon TL istediğini iddia etti. Soyadından da anlamışsınızdır Tuğçe, Ferdi Tayfur’un kızı.

Ben hiçbir babanın kendi kızından soyadını kullanıyor diye para isteyebileceğine inanamam, Ferdi Tayfur’a da böyle bir davranışı yakıştıramam. Bu hiçbir insanın  ve tabii ki  benim gibi bir genç kadının kolay kabul edebileceği bir davranış değil katiyen.

Bu açıklamada söylenenlerin doğru olmadığını umut etmekle birlikte olayda bazı doğru yönler olabileceğine dair işaretler maalesef geliyor hiç durmadan.

Hatırlayın Ferdi Tayfur kızı ile bir süredir sorunlar yaşıyor ve sosyal medya hesabından da kızıyla kavga ediyordu.

Son olarak kızının düğününe bile katılmayan Ferdi Tayfur avukatı aracılığıyla bir açıklama yaptı. Tayfur’un avukatı tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Müvekkilim Sayın Ferdi Tayfur ve kızı Tuğçe Aydın arasında gelişen birtakım özel nedenlerden dolayı müvekkilimizin ‘Tayfur’ soyadının Tuğçe Aydın tarafından gerek görsel gerekse işitsel olarak ticari amaçlarla kullanılmasına ve müvekkilimizin kendisine ait eserlerin Tuğçe Aydın tarafından sosyal medya, dijital mecralar ve sahnelerde okunmasına rızasının olmadığını ve ayrıca Tuğçe Aydın’ın işletmiş olduğu ‘Tuğçe Tayfur Store’ isimli mağazasından kaynaklı müvekkilimizin isim hakkı alacağının bulunduğunu ve gerek müvekkilimiz Sayın Ferdi Tayfur, yeğenleri gerekse akrabaları hakkında sosyal medya ve dijital mecralarda herhangi bir açıklama veya söylemlerde bulunmaması adına Tuğçe Aydın’ı bilgilendirmekle bu açıklamalarımızı da kamuoyuna duyurmaktayız. Yapmış olduğumuz açıklamalara itibar edilmemesi durumunda gerek Tuğçe Aydın gerekse Tuğçe Aydın ile beraber iş yapan ve hareket eden şahıs veya şirketler hakkında tüm yasal haklarımızı saklı tutmakla beraber Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunacağımızı bildiririz.”

Nasıl tuhaf değil mi? Bence hatta biraz gerçeküstü bile. 

Tuğçe Tayfur ise babasının suç duyurusuna tepki göstererek sadece ”Tayfur soyadını bana leylekler vermedi” dedi.

Tayfur babasının 50 milyon TL veya yüzde 58 hisse talep ettiğini iddia ederek bu durumdan büyük üzüntü duyduğunu da söyledi.

Umarım yaşananları medya abartıyordur, inşallah bir baba ile kızı arasında böyle tuhaf bir sorun bu haliyle yaşanmamıştır ve yine umarım Ferdi Tayfur ile kızı bir an önce barışırlar ve işler normaline döner. 

Ben babamla böyle bir şey yaşamış olsaydım şu an üzüntüden yataktan bile çıkamaz halde olurdum herhalde.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.