Kenan Doğulu ve Yılmaz Erdoğan’a bir genç kadın azarı

5 Haziran 2024

Magazin haberlerinde görmüşünüzdür, Kenan Doğulu 50. Yaşını Beren Saat ve birçok isimle kutladı. Partiye katılan isimlerden biri de Yılmaz Erdoğan oldu. 

Beren Saat eşine partide gitar şeklinde bir yaş günü pastası yaptırmış. Çok şık bir jest, hoşuma gitti bu.

Partinin hayli coşkulu geçtiği anlaşılıyor. Öyle ki Kenan Doğulu komşularına önceden haber verdiği halde birileri yine de gürültüden rahatsız olunca geç saatlerde polis bile gelmiş partiye.

Senede bir yapılıyor bu parti ve Kenan Doğulu komşularından önceden özür dilemiş ve isteyenin partiye de gelmesini söylemiş, buna rağmen huysuzluk yine de yapabiliyorlar. İnsaf edin biraz ya!

50. yaş partisine Yılmaz Erdoğan dışında Selçuk Yöntem ve Kıvanç Tatlıtuğ da katılmış.

Buraya kadar her şey güzel. Ama maalesef hem Kenan Doğulu’ya hem de Yılmaz Erdoğan’a bazı tavsiyelerim, aslında genç kadın azarlarım olacak.

Çünkü Kenan Doğulu, Yılmaz Erdoğan’ı yanına davet ederken arkadaşça söylense dahi bana oldukça bayağı gelen “Çok sevişmenin zararı var mı? Sen bilirsin” diye sormuş.

Burada kastedilenin Erdoğan’ın sosyal medyada paylaşılan Cansu Taşkın ile sevişme fotoğrafları olduğu açık ve Erdoğan surat ifadesiyle bu soruya bozulduğunu göstermiş deniyor partide.

Kenan Doğulu’nun espri girişimi bana basit ve yersiz geldi. Umarım bundan sonra evine çağırdığı misafirine şaka yapmadan önce biraz daha düşünür.

Bu böyle ama Yılmaz Erdoğan’a da bir çift lafım olmalı. Tamam bu espriye bozuldun da, kadınla sevişmeni karşıya kurduğun sistemle fotoğraflamak, sonra bunu sosyal medyada paylaşmak ne oluyor?

Yılmaz Erdoğan çapındaki bir insana hiç yakıştı mı bu basitlik?

Tamam iyi sevişiyor olabilirsin, anladık da bunu cümle aleme böyle anlatma ihtiyacı neden kaynaklanabilir ki?

Çok saygı duyduğum bir sanatçıya bunları yazmayı hiç istemezdim ama Yılmaz Abi senin kendini o konuda ispatlamaya filan ihtiyacın yok. Bolca sevişmeler diliyorum sana ama bunları bizimle de paylaşmana gerçekten ihtiyaç yok.

Kenan Abi sen misafir esprilerini iyi düşünmeye başla, Yılmaz abi sen de özelinde yaşadıklarını kendine sakla ne olur.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.