Mali’nin ilişki reality show dizisi sürüyor

18 Eylül 2024

Senaryosunun Mehmet Ali Erbil tarafından yazılmış olması gereken Gülseren Ceylan ile birlikte rol aldıkları ilİşki reality şovu ne yazık ki bütün hızıyla sürüyor.

Tam ben artık ayrıldılar bu saçmalık da biter herhalde diye düşünürken Mali’den şu son açıklama geldi. Erbil kendisinden 40 yaş küçük imam nikahlı eşi Gülseren Ceylan ile yeniden barıştıklarını açıkladı.

Mali reality şovunun bu aşamada bitmesini uygun görmemiş olmalı ki bir perde daha açmıştı.

Ceylan, reality şovlarının ilk sezonunu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Her şeyi bugüne kadar göz önünde yaşadığımız için açıklama ihtiyacı duyuyorum. Mehmet Ali ile yollarımı ayırdım. Ayrılık sebebi ile ilgili saçma sapan uydurma haberleri yapmayıp umarım bu defa bize saygı duyarsınız, anlaşamadığımız noktalar olduğundan dolayı birbirimize daha çok zarar vermeden yollarımızı ayırdık” diyerek sona erdirmişti.

Bu defa ilişki reality şovlarını daha da ilginç yapan kadroda bir isim daha vardı. Kambersiz düğün olmaz lafını doğrularcasına Serdar Ortaç bile rol almaya başladı bu şovda.

Erbil barışmaları  ile ilgili şöyle demiş: “Serdar ikimizi de aradı siz birbiriniz olmadan yapamazsınız dedi. Ben de dedim ki Gülseren olmadan olmuyor.”

Şimdi galiba aryılmalarının üzerinden geçen 10-15 günde ikisi birbirleri olmadan yapamayacaklarını anlamış olmalılar ve Gülseren’in korktuğu gibi birbirlerine zarar vermeyi sürdürecekler yine.

Demek bizlerin sonbahar eğlencesi magazin demetimiz Erbilsiz kalmayacak.

İkisinin ilişkisinden ciddi bir sonuç çıkmasını kimse beklemiyor zaten ama yine de reality şovlarını ilginç bulduğumuzdan, belki de daha çok Erbil’in hatırına, katlanıyoruz onları izlemeye.

Çift açıklamalarını kendi ilişkilerinin ciddiyetine en uygun gördükleri Tik Tok kanalından da yapmaya başladılar.

Gülseren Ceylan, tik-tok canlı yayınında şu son derece tuhaf şu açıklamayı yaptı: 

“Mahallede 65 yaşında bir adamla görüşecek halim yok. Doğruya doğru Allah Allah ya… Tabii ki de onun güçlü olması ünlü olması, parasının olması, komik olması kriterlerin hepsini dolduruyor yani. Hala bir şeylerin çok güzel olabilmesi… Hepsinin etkisi var yani. Sizin kriterleriniz yok mu hayatta?” 

Açıklama esasında onun yanında bulunan sevgilisi Erbil ise bunun üzerine onların kraterleri var gibi bir şeyler saçmaladı.

Serdar Ortaç ise reklamın iyisi kötüsü olmaz demiş olmalı ki  ‘Evet ikisini ben barıştırdım’ açıklamasını yaptı.

Şimdi doğruya doğru, hemen herkes bu ilişkideki cinsel boyutu Mali’nin yaşı, aralarındaki 60 yaş farkı  nedeniyle merak ediyordu.

Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz yıl başka bir programda cinsel hayatı hakkında “Allah’ıma şükür. Cinsel anlamda sağlıklı bir erkeğim, 20 yaşında bir kızla birlikte olabilirim. Ben andropoza girmedim, benim cinselliğim devam ediyor” demişti. Yani anlayacağınız ortada bir sorun olmamalı

İkisinin reality şov ilişkilerinde herhalde kışa doğru yeniden ayrılmalarının dramını izleriz gibi geliyor bana.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.