Nihat Doğan’ın neden meşhur olduğunu bilmiyorum ama birçok kadınla ilişkisi varmış

18 Mayıs 2024

Biliyorsunuz bir hobi olarak magazin basınını okuyorum. Hobisini ciddiye alan bir okur olduğum söylenebilir. 

Magazin dünyasının oyuncularını, ilişkilerini profesyonel gazeteciler kadar olmasa da yine de iyi takip ederim. 

‘Bu hobi ne işine yarıyor’ diye sorarsanız, hiçbir işe yaramıyor gayet tabii ki, ama bunun beni son derece rahtlattığını ve eğlendirdiğini söyleyebilirim.

Magazin basınımızı yıllardır okurum, yine yıllardır Nihat Doğan adı arada bir ortaya çıkar. Onun neden magazin basını tarafından ciddiye alınacak kadar meşhur olduğunu bir türlü anlayamasam da yine de haberlerini okurum hep.

Ne dalda meşhur olduğunu da bir süre bilemedim ama sonra baktım, şarkıcıymış. Hatta bazı magazin haberlerine göre ‘ünlü bir şarkıcıymış’ da. Hangi şarkıyla meşhur oldu bilemiyorum ama onu da şarkıcı kabul etmemizin birçok yeteneksizin bazı becerileri olduğunun kabul edilebildiği magazin dünyasına bir zararı yok.

Onun şarkıcılığını ben ileri ergenlik yaşlarında illa da şiir yazmaya çalışan gençlerin nafile uğraşına benzetiyorum.

Sonunda kıymetini anlamamış olsam da var olan bu magazin aleminde Nihat Doğan da var demeye başladım, yani onu veri, kaçınılmaz br durum olarak kabul ettim.

Bu dünyada oyuncular hiçbir şey yapmasalar da evlendikleri, çocuk yaptıkları veya ayrıldıklarında yine haber olabiliyor.

Nihat Doğan sürecin ilk iki aşamasını geçti, hem evlendi, hem de çocuk yaptı. Tabii ki ikisi de zamanında haber oldu.

Nihat Doğan, İranlı hayranı Arzu Doğan (Arezoo Gharlar) ile 2022 Ağustos ayında evlenmişti. Doğan kısa süre sonra Badıkan adını verdiği oğlunu kucağına alarak ilk kez babalık duygusunu tatmış. 

Evet yanlış okumadınız, çocuğun adı Badıkan. Bence çocuğuna vermeyi tercih ettiği ad nedeniyle Nihat Doğan’a ayrı bir haber kontenjanı tanınmalıydı magazin dünyasında.

Dediğim gibi evlenme-çocuk yapma-boşanma döngüsündeki haber sürecinin ilk iki aşamasının gereğini yerine getirdi Nihat Doğan.

Şimdi o süreçte yapılacak yeni bir şey tanım gereği olamadığından haber olunabilmesi onun boşanmasına bağlıydı. şimdi o da oluyormuş galiba. 

Arzu Doğan ‘Yuvamı kurtarmak için sürekli kendimi kandırıyordum ama bir süre sonra birçok şeyden şüphelenmeye başladım’ dedikten sonra şöyle devam etmiş: ‘Eşimin telefonunu alıp araştırmaya başladım. Hiç beklemediğim şeyler gördüm. Birçok kadınla ilişkisi var. Ve bu ilişkiyi sonlandırmaya karar verdim’.

Olan biten zaten yeterince net değilmiş gibi Arzu Doğan şöyle de konuşmuş: ”Evet arkadaşlar, ayrılma nedenimiz budur: Dört yıl bir ilişkimiz oldu, iki yıl sevgiliydik… Nihat Doğan hep çocuk istedi, sonra evlenmeye karar verdik. Evlendikten sonra çok şey ortaya çıkmaya başladı…”

Arzu hanım Nihat’ın telefonuna evlenmeden önce baksaymış galiba daha iyi olacakmış, bu Nihat da arada bir telefonundaki geçmişi neden temizlemez o da meçhul ama magazin basınında bu boşanma haberi gayet tabii ki detaylarıyla daima yer alıyor.

Anladığım kadarıyla boşanma kararının nedeni olarak ‘kıskançlık krizi’ gösteriliyormuş.

Kriz mriz yok, olan biten son derece rutin aslında, her evli çiftin başına gelebilir bu, sadece bizlere bu bahar günlerinde yaza hazırlanan ruhlarımıza basit magazin eğlencesi çıkmış durumda, iş o kadar basit işte.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.