Onların yıllardır süren ilişki beceriksizliği bana iyice basmış durumda

25 Mayıs 2024

Neredeyse lise yıllarımdan bu yana Demet Şener ile İbrahim Kutluay arasındaki mesele her ne ise onu bir türlü sonuçlandıramamaları hakkında hepsi içerik olarak aynı olan haberleri okur dururum. 

Yahu ayrılacaksanız ayrılın, bu küçük meseleyi bu kadar büyütüp yıllardır içinden çıkılamaz hale getirmenin bir alemi var mı kardeşim?

Bazen ikisinin sadece haber olabilmek ve isimlerini gündeme tutmak için meselelerini bilinçli çözmediğini bile düşünmeye başladım.

Tam herhalde artık temelde çok basit olan mesele sonunda çözülmüştür diye düşünürken yine bir yerlerde yeni bir haber çıkıyor, ilişkiyi bir türlü net bitirememe hali aynı şekilde sürüyor.

Tanıdığım çoğu insan konunun bu şekilde uzatılmasından ciddi biçimde usanmış durumda ama bizi usandıranlar bunu nedense hissetmiyor katiyen. Sanki daha dün ayrılmışlar gibi aynı heyecanla mücadelelerini sürdürebiliyorlar.

Bana fırsat verseler ikisini bir kafede buluşturup karşıma oturtacağım ve meseleyi iki dakikada çözeceğim ama onların bunu gerçekten istemesi lazım.

Geçen gün yine şöyle bir haber çıktı:

‘Demet Şener oğulları Ömer’in nafakasını ödememek için dava açan eski eşi İbrahim Kutluay ile arasının nasıl olduğuna dair soruya şu yanıtı verdi:

“Ne sulh ne kanlı bıçaklı, sanırım araftayım. Karşılıklı iletişim yok ama İrem’in mezuniyeti için mecbur bir araya geleceğiz. Keşke olmasa böyle ama yapacak bir şey yok. Bu konuları çocuklarla konuşmuyorum.”

Vallahi Demetçim ikiniz hakkında bizler de uzun süredir araftayız. Artık bir şekilde sonuçlandırın bu zavalllı işi de normal hayatınızı bir şekilde yaşamaya başlayın! Siz de biz de kurtulalım bu bitip tükenmeyen meseleden.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.