Shakira’nın aşk intikamı

8 Mayıs 2024

Uzun zamandır Türkiye’nin iç gündeminde takılıp kaldım. Bu belki de son seçimin bizlerde yarattığı olumlu ruh halinin bir sonucudur ama doğrusunu isterseniz ben içimize kapanmanın bu düzeyde olmasından da doğrusu hayli bunaldım.

Magazinde bile son günlerde devamlı yerel haberler okuduğumu fark edince kendimi evden dışarı attım ve devamlı yabancı dergi aldığım dükkana gittim. 

Size  bir şey söyleyeyim mi, çeşitli dergilerin kapaklarını rafta görmek bile içe kapalı düşünmekten bunalmış içimi biraz rahatlattı. Çılgınlar  gibi dergi satın aldım, mükemmel güneşli havada balkonuma yayılarak kahve yanında sigarillomu tüttürüp dergi karıştırırkenki halimi hayal  ederek sabırsızlıkla eve döndüm.

Güneş geldiği noktada bayağı bunaltıyordu, mayomu giydim, kahve fincanımı yanıma koydum ve sere serpe şezlonga yayıldım. Başta sadece fotoğraflara ve reklamlara bakarak dergileri karıştırdım. 

Birkaç dergide Shakira hakkında benzer haberler vardı. O yüzden galiba dış magazin basınının gündeminde bu önemli olmalı diyerek Shakira haberini okumaya başladım.

Türkiye’den alışık olduğum absürt magazin haberlerinden fazla bir farkı yoktu ama içe kapalı yaşamaktan bunalmış beynime nedense bu bile iyi geliyordu.

Bana 24/7 hizmet için yaşayan uşağımı çağırıp  sigarillomu da yaktırdım. Ve bence aslında bir Yeşilçam senaryosu dahi olabilecek Shakira hikayesini okumaya başladım.

Ünlü futbolcu Gerald Pique ile Shakira’nın yolları 2010’da düzenlenen Dünya Kupası’nda kesişmiş. Bundan bir Sindirella hikayesi çıkarmak zorunda olduklarından magazin basının anlatımına göre evlenmeseler de dillere destan bir aşk yaşamışlar, üstelik bu aşktan iki de güzel çocukları olmuş.

Başta her şey iyi gidiyormuş ama erkek beyni dünyanın en güzel kadını ile birlikte olsa dahi fırsatını bulduğunda katiyen uslu duramayacağından ünlü şarkıcı konserler için şehir dışına çıktığında Gerard Pique’nin Shakira’yla paylaştığı eve sevgilisi Clara Chia’yı getirdiği ortaya çıkmış.

Tabii ki Shakira bunu fark edince ortalığı birbirine katmış ama yine de önceleri ayrılık konusunda hiçbir açıklama yapmamış. Ancak uğradığı ihanetin acısıyla yazdığı, sözlerinde de Pique ve genç sevgilisine seslendiği intikam şarkısıyla aylarca konuşulmuş.

Yani sonunda tüm dünya bu ihanetin detaylarını öğrenmiş. Sharika ve bir zamanların büyük aşkı Pique sonunda bağlantılarını koparmaya, kendi yollarına gitmeye karar vermişler.

Ünlü şarkıcı kendisine hayli acı verdiği belli olan bu ayrılığının ardından oğullarını alıp Barcelona’yı terk etmiş ve Miami’de kendine yeni bir yaşam kurmuş.

Ve tabii ki bence sadece adamdan öç almak için bir dizi zincirleme ilişki de yaşamaya başlamış.

Öç alan Shakira olunca tabii adı Formula 1 pilotu Lewis Hamilton’dan Tom Cruise’a kadar birçok isimle anılmış. Ancak magazin basınına göre bunlar birer söylentiden ibaret kalmış. Ama tabii ki bu sayede  tüm dünya Shakira’nın yaşamış olduğu ihanetin detaylarını bir defa daha öğrenmiş olmuş. Ama galiba Shakira’ya içindeki acıyı son sevgilisi unutturmuş görünüyor.

47 yaşındaki Shakira en sonunda 31 yaşındaki İngiliz oyuncu ve model Lucien Laviscount’la birlikte olmaya başlamış.

Çok sevilen ‘Emily in Paris’ dizisinde rol alan Lucien Laviscount ve Shakira’nın aşk yaşadığı nisan ayında net ortaya çıkmış.

Us Weekly’ye röportaj veren Lucien Laviscount “Shakira gezegeni şereflendiren en inanılmaz sanatçılardan biri. Sanatına, hayranlarına ve yaşam sevgisine bağlılığı gerçekten ilham verici. O şimdiye kadar tanıdığım en güzel, en çalışkan insanlardan biri” diye bile konuşmuş. 

Adamın yalakalığına bakar mısınız? İnanılacak gibi değil.

Adam Shakira’yı böyle övgülere boğuyor, ancak ünlü şarkıcının yakın çevresi aralarında hayli yaş farkı olan Lucien Laviscount’un Shakira’yı ünlenmek için kullanıyor olabileceği konusunda endişeliymiş. Laviscount daha önce Kelly Osbourne, Brooke Vincent, Jesy Nelson ve ayrıca Kerry Katona gibi diğer yıldızlarla da anıldığından bu korku daha da artıyormuş.

Dediğim gibi bu temelde anlamsız hikayeyi sadece biraz bunalmış beynimi biraz temizlemek için okudum. Bu yüzden katiyen, ne Shakira’ya ne de çok zeki biri olduğunu düşünmediğim son sevgilisine ne olacağı umurumda. Hava güzel, sere serpe yayılmışım, güneş tenimi okşuyor, ne emredersem yapmaya hevesli bir adam da var evde, hatta bu satırları yazarken o mutfakta yeni kahvemi hazırlamak için uğraşıyor şu an. Uzun zamandır ilk kez gelecekten umutluyum, hayattan daha başka ne isteyeyim.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.