Sıkıcı yaz magazini

17 Temmuz 2024

İstanbul ve diğer şehirlerin gece yaşamlarının tanıdık insanları yaz ayları için çoktan Akdeniz ve Ege kıyılarına aktı. Ve her yıl olduğu gibi bu yıl da paparazziler, foto muhabirleri, kameramanlar da onlar nerdeyse oradalar doğal olarak. Şu anda nerede tatildeyseniz orada denize gitmek için evinizden çıktığınızda sıcak altında omuzlarında kocaman kameralarıyla yürürken göreceğiniz insanlar işte onlar.

Bu nedenle arada birçok özel, sürpriz  bir şeyler olmazsa o yörelerden gelen haberlerin görselleri son derece sıkıcı olmaya başladı bence.

‘Denizin keyfini çıkardılar’, ‘Kendilerini Ege’nin serin suyuna bıraktılar’ gibi fazla  yaratıcı olduğunu söyleyemeyeceğim başlıkların eşliğinde mayolu ve temelde birbirine benzeyen deniz keyfi  fotoğraf ve videoları akmaya başladı magazine.

Bunun kaçınılmaz olduğunu biliyorum bilmesine, ama benim gibi magazini biraz da insanların nasıl  giyinip bunu nasıl taşıdıklarını görmek için izleyen bir kadın için insanları sıkıcı şekilde soyunuk gösteren bu yaz magazini içimi son derece sıkıyor. Mayolu insan figürü görmekten içim iyice bunalmış durumda.

Bunun yerine acaba gazeteci arkadaşlar bu magazin figürlerini denize girerken değil evlerindeki yaşamlarıyla çekseler daha iyi mi olur diye bile düşünüyorum.

Anladığım kadarıyla  bizler kadar para sıkıntısı çekmeleri imkansız olan bu magazin insanları bile bu yaz sadece ev partisi veriyor olmalılar ki eskiden o yörelerden gelen kulüp eğlence fotoğrafları da fazla olmuyor bu yaz. Ev partisini özel çekebilen muhabir bence bu yaz ilginç haberler yakalar gibi geliyor bana. Mayolu insan fotoğrafları magazini bile sıkıcı hale getiriyor, bana ve hiçbir arkadaşıma heyecan vermiyor bunlar.

Ama biliyorum maalesef kadına dair açıkta gördüğü her şeyden heyecanlanan bir loser çevre de var. İşte bir tek onlara belki güzel geliyor olabilir bu  dizi dizi sıkıcı mayolu insan fotoğrafları. Ancak bu garip kitleyi bir yana bırakırsak, arkadaşlarımdan da biliyorum ki biz kadınlar kıyafetlerin, yapılı saçların, makyajların net görüldüğü sonbahar ve kış magazinini özledik. 

Sadece bu nedenle bile magazin heyecanımı  tekrardan yakalamak için  biraz abartılı da olsa şu yaz bir an önce bitse demeye bile başladım arada bir ben.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.