Sosyal medyaya yeni bir yenge lazım

24 Temmuz 2024

Biliyorsunuz özellikle Galatasaray taraftarı Icardi’nin eşi Wanda Nara’ya ‘yenge’ diye hitap eder. O her soyunduğunda, çıplaklığı her bir aşama yükselttiğinde sosyal medyadan ‘Yenge yapma’,  ‘yenge ayıp oluyor, bu da fazla’ çığlıkları yükselir.

Bu fazla ciddiye alınmadığında aslında hoş olabilecek bir sosyal medya şakası gibiydi. Ama şimdilerde Icardi ile Wanda Nara’nın arası bozuk ya, belki de boşanacaklar ya, fazla mantığın ve düşünme kapasitesinin aranmadığı sosyal medyadaki ‘yengecilerin’ Wanda’ya hangi gerekçeyle ve nasıl sahip çıkacakları artık şüpheli.

Bu nedenle bu insanların yenge diye hitap etme arzularının tatmin için yeni bir yenge adayı bulunması lazım. Üstelik devamlılığı sağlamak için bence yeni yengenin eşinin de futbolcu olması gerekiyor.

Fenerbahçe’de bu sezona damga vuran isimlerden biri olan Jayden Oosterwolde ile sevgilisi Amaka Enem sosyal medyanın bu ihtiyacını karşılayacak potansiyeldeler bence.

Daha şimdiden çiftin fotoğrafları binlerce beğeni alarak kısa sürede viral oldu. Çiftin uyumu ve birbirlerine olan sevgisi hayranları tarafından övgüyle karşılanıyor. Futbolcunun sevgilisi Amaka Enem ile birlikte katıldıkları etkinliklerde sergiledikleri uyum ve şıklık onları adeta göz kamaştıran bir çift haline getiriyormuş sosyal medyaya göre.

Hatta bir kullanıcı kızın bir fotoğrafına ‘Yengem bu nedir ya!’ yorumu getirerek yeni yenge sezonunun açılışını yaptı bile.

Fenerbahçe yenge bayrağını Galatasaray’dan devraldı sadece, o kadar.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.