Tarkan yazı başladı

23 Haziran 2024

5 Mayısta yazdığım ‘Tarkan Yazı Geliyor’ başlıklı yazıda bu yazın Tarkan’la coşulan yaz olacağını ve süperstarın müthiş titiz hazırladığı bir albümle fırtına gibi eseceğini söylemiş ve yaklaşan o günleri sabırsızlıkla beklediğimi anlatmıştım.

Sevgili dostlar o an nihayet geldi. Tarkan yedi yıl aradan sonra çıkardığı ‘Kuantum 51’ile uzun çalışmalarının emeğinin sonuçlarını almaya başladı bile.

Spotify dünya listelerinde çok dinlenenler arasında yerini aldı megastrımız çoktan. Türkiye’de ise yazın sonuna kadar Tarkan’ın dinlenmeye başlanacağı günlerdeyiz.

Duyduğuma göre Tarkan albüm için çalışmaya başladığı ilk günden itibaren bu yeni albüm hakkında çok iddialıymış. Megastarın bu albümden beklentileri o kadar fazlaymış ki başarı için kendi cebinden de bayağı harcama yapmış. Albümdeki12 şarkıya da klipler çektiği, tanıtım için de kesenin ağzını açtığı söylentileri dolaşıyor etrafta.

Bazıları megastarın bugüne kadar Kuantum 51 için 20 milyon liraya varan para harcadığını bile söylüyor.

Ayrıca neredeyse bütün şarkıcılar albümleri için tek bir stüdyoyla çalışırken Tarkan’ın mükemmeli bulabilmek için en iddialı dört stüdyoyu eş zamanlı olarak kapattığı da konuşuluyor. Bu iddialı çalışmanın ve titizliğin sonucunun alınacağını ve hepimizin bu yazı Tarkan yazı olarak hatırlayacağımızdan eminim. Sizi bilmem ama albümde yer alan şarkıların adı bile bana dans etme arzusu veriyor. Bu yüzden kliplerini heyecanla bekliyorum. Şarkıların adlarına siz de bakın bakalım, bana katılacak mısınız.

Albümde yer alan şarkılar:

1. Yo, 2. İllallah, 3. Olay, 4. Şerbetli, 5. Müteşekkir, 6. Darmaduman, 7. Ayrılık Töreni, 8. Kalpte Savaş, 9. Çınar, 10. Enseyi Karartma, 11. Sorma Gitsin, 12. Vatanımsın

Son duyulan bir habere göre Tarkan bir gazlı içecek markasıyla 150 milyon TL’ye anlaşmış ve yaptığı sözleşme gereği ağustos ayında yedi kentte halk konseri verecekmiş. 

Onu benim gibi özleyenlere  duyurulur, konserlerde görüşmek ve hep birlikte dans etmek  üzere.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.