Tarkan yazı geliyor

5 Mayıs 2024

İnsanlara umut veren bir seçimden sonra eğlenmesine geri dönen Türkiye bu yaz bence Tarkan’ın parçalarıyla coşup dans edecek.

Tarkan’ı tanıyan ve arada bir de olsa onunla sohbeti olan bir bilgisayar mühendisi arkadaşım süperstar  ile yaptığı son telefon görüşmesinde onun coşku dolu olduğunu ve heyecanla yeni albümünün ortaya çıkacağı günü beklediğini söyledi. Arkadaşımızın dediğine göre Tarkan’ın coşku yoğunluğu  sesinin tonundan bile anlaşılıyormuş.

Hatırlayın Tarkan  son yıllarda “Geççek” ve “Son Durak” adlı şarkılarıyla gündem olmuştu. Son olarak Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılında yazdığı “Sen Rahat Uyu” adlı marşyıla adından söz ettiren Tarkan geçen iğimiz ay zaten yeni albüm müjdesini vermişti.

Yeni albümü hakkında “Bu yaz güzel bir yaz olacak, yani inşallah diyelim. Umut dolu sevinç dolu, eğlendiğimiz yüzümüzün güldüğü bir yaz olsun. İnşallah, yakında görüşmek üzere ben çalışayım o zaman. Seviyorum sizi” diye konuşmuştu Tarkan. 

Ne kadar  güzel duygular bunlar değil mi?

Duyduğumuza göre Tarkan şu an bu yaza damga vuracağından emin olduğumuz albümü üzerine harıl harıl çalışıyor, müthiş konsantre olmuş vaziyette son düzenlemelerini yapıyormuş.

Üstelik süperstarın yeni albümünden duyduğu coşku eşi Pınar’a da bulaşmış anladığım kadarıyla. Magazin basını bir kuaför girişinde görüntülediğinde Pınar Tevetoğlu eşinin yeni albümünden bahsederken son derece keyifli ve neşeliymiş.

Tarkan ve eşi yeni albümden  bu kadar umutluysalar biz hayranlarının onlara inanmama nedenimiz tabii ki olamaz. Bence Tarkan’ın şarkılarıyla bu yaz gerçekten de güzel olacak ve kendi eğlencesine tekrar kavuşan Türkiye gençleri Tarkan ile coşup dans ederek geçirecek bu yazı.

Hem de duyduğuma göre Tarkan temmuzun sonuna doğru ve özellikle ağustos ayında bir dizi konser için anlaşma yapmaya çoktan başlamış. Yani bu yaz geleceğine emin olduğum yaz fırtınasına siz de hazırlanın bence.

Ben yaza hazırlık olsun diye evde Tarkan’ın eski parçalarıyla dans partileri vermeye başladım bile.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.