Venedik Film Festivaline Türk çıkartması

Venedik Film Festivaline gidip orada kırmızı halıda yürüme ayrıcalığına sahip olmanın kriteri nedir acaba? Melis Sezen ve Esra Bilgiç orada ne sebeple yürüdüler? Onlar yürüdüyse galiba seneye ben de gidip kırmızı halıda poz verebilirim, neyim eksik?

24 Eylül 2023

Burada söz konusu olan film çıkarması değil gerçi o da var ama ben burada daha çok hemcinslerimin çıkarmasıyla ilgiliyim.

Venedik Film Festivali’ne katılan güzel oyuncu Melis Sezen, beyaz bir elbise tercih etti. Kuyruk sokumuna kadar inen sırt dekoltesiyle göz kamaştıran Melis’in sütyen tercih etmemesi ve göğüs uçlarının belli olması duyduğuma göre nedense bazı sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekmiş. 

Tepkicileri bilmem ama kızın kıyafeti benim çok hoşuma gittiğinden aynı modelden bir adet de kendime yaptırmayı düşünüyorum. 

Kırmızı halıda yabancı basından büyük ilgi görmüş Melis Sezen, onlarca kameraya peş peşe pozlar verdi. Melis Sezen’in kıyafetiyle ilgili iki yorumum olacak. 

Birincisi kuyruk sokuma kadar inen dekoltenin yanısıra göğüs uçlarının da belli olması bu kıyafetin tamamen çıplaklıktan bir önceki son durum olduğunu söylüyor bana. bunun benim için katiyen sakıncası yok da uyarayım dedim herkes hazırlıklı olsun buna. 

İkincisi ise bu kıyafetle seksi poz  veren  bir kadına hangi sosyal medya kullanıcısı tepki gösteriyor ve bunun gerekçeleri nedir bunu anlamak mümkün değil. bunu ben anlayamıyorum anlayan varsa bana anlatsın. 

Hem büyük iştahla bakarlar bizim fotoğraflarımıza hem de kızarlar bunlar. Melis hanımın 2 milyonu aşkın Instagram takipçisi varmış. Onu bu haliyle sevenlerin tepki verenlerden çok daha fazla olduğuna eminim ben. 

Festivale katılan bir de Diriliş Ertuğrul dizisinden tanıdığım Esra Bilgiç var. O da çeşitli dekolteli kıyafetleriyle kırmızı halı fotoğrafçılarının favorisi olmuş ve takipçileri tarafından ’Türkiye’nin en güzel kadını’ olarak da tanımlanmış olabilir ama o maalesef Venedik’te Melis Sezen’in gölgesinde kalmış görünüyor. 

çünkü ounla ilgili haber veren magazin basını onun pozlarıyla Melis Sezen’e benzediğini söylüyorlar. bir kadını fiziğiyle ilgili olarak sadece başka bir kadına benzeterek övmenin o kadın için pek de hoş bir şey olmadığını en azından ben biliyorum bütün kadınların da beni anladığına eminim. Hatta bu benim için bir hakaret oluşturur.

Şimdi bu kadınlar neden Venedik film festivalindeler diye cevabı  meçhul bir soru da var  Melis Sezen’in bir markanın davetilisi olarak oraya gittiğini Esra’nın ise galiba kendi insiyatifiyle orada bulunduğunu söyleyebilirim.

O zaman da Venedik film festivalinde kırmızı halıda görünme ayrıcalığını almanın kriterinin ne olduğunu da ben merak ediyorum doğrusu. Bu kriteri tutturmak  için galiba sadece güzel ve seksi poz vermeyi bilmek yetiyor gibi. O zaman da ben de bir sonraki festivale sponsor bulamazsam kendi paramla gideceğim ve en seksi kıyafetimle görüneceğim o kırmızı halıda. 

Bekleyin görün  bakalım neler neler olacak.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.