Yaz sezonunun ilk aşk haberi Bodrum’dan değil Çeşme’den geldi

9 Haziran 2024

Yaz sezonu haberlerinin iki klasiği var: Özellikle Bodrum’dan gelen fiyatların yüksekliği haberleri ile yine Bodrum başta olmak üzere tatil yerlerinden gelen aşk haberleri.

Bu iki klasiğimiz çoktan başladı bile. Bodrum’dan özelikle lahmacun fiyatları konusunda haberler akıyor durmadan.

Aşk haberinde ise bu defa Çeşme öncülük yaptı.

Sevilen oyuncular Barış Arduç ve Hande Erçel birlikte kamera karşısına geçmeye hazırlanıyormuş. O3 Medya’nın yapımını üstlendiği “Bir Başka Aşk” isimli filmin çekimleri yaz boyunca Çeşme’de yapılacakmış.

Tabii geldiğini söylediğim aşk haberi öyle rol gereği olan suni bir aşk değil.

Erçel’i bu süreçte sevgilisi Hakan Sabancı da yalnız bırakmayacakmış. Yaklaşık iki yıldır birlikte olan sevgililer sık sık seyahat ederek birlikte vakit geçirmeyi seviyor. Davetlere ve sosyal okazyonlara da birlikte katılan ikili belli ki çekim süresince ayrı kalmak istemiyor. Yani iki sevgili hakkında yaz boyu Çeşme’den gelen aşk haberlerini duyacağız

Söz konusu olan aşk Hakan Sabancı ile Hande Erçel’inki olduğundan Bodrum’dan gelecek aşk haberinin bunun nasıl üstüne çıkacağını da merakla bekliyorum. Yoksa Bodrum bu yaz sezonunda sadece fiyat yüksekliği konusunda mı Çeşme’yi geçebilecek bakalım göreceğiz.

Bu arada heyecanım sonsuz. Aylardır beklediğim Ajda ve Arkadaşları konserine neredeyse saatler kaldı.

Gecenin bir cumhuriyet şovuna dönüşmesi ihtimali büyük. Norm Ender ve korosunu Parla marşını söyleyeceğini de biliyorsunuzdur umarım.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.