Yıldız Tilbe plajda

20 Temmuz 2024

Geçen hafta plaj magazininden nasıl da sıkıldığımı anlattığım yazıyı umarım hatırlıyorsunuzdur. Plaj gibi davranış normları belli ve fiziki kısıtlaması da bulunan bir mekanda mayolu insanlar hakkında ilginç haber yapmanın kolay olmayacağını kabul etmekle birlikte bu yaz  aylarında biz magazin takipçilerinin bu haberlere mahkum bırakılmasından şikayet etmiştim o yazımda.

Yazım çıktıktan sonra sanki dediklerimi doğrulamak için yazılmış gibi bir haber çıktı magazin basınında.

Haberi ‘Yoğun konser maratonuna kısa bir mola veren Yıldız Tilbe Çeşme tatilinde görüntülendi’ başlığıyla sunmuşlar. 

Bunaltıcı ve sıkıcı bir günde insana intiharı bile düşündürebilecek bir haber başlığı bu.

Haberde Yıldız Tilbe için ‘Plajın renkli yıldızı’ da demişler. Tilbe fiziksel güzelliğin zirvesini oluşturmadığından bu rengin onun güzelliği  ile ilgili olamayacağı barizdi. 

Meğer mayosunda renkler varmış da bu yüzden etmişler bu iddialı lafı. 

Yıldız Tilbe Çeşme’deki Fun Beach plajına gitmiş, olay aslında bundan ibaret. Haberi yazanın deyişiyle ‘Renkli plaj stiliyle objektife yansıyan sanatçı fotoğraflarının çekildiğini fark edince muhabirlere el salladı’.

Yani muhabirler o an orada tesadüfen bulunuyorlarmış da orada olacağını önceden haber vermediğinden emin olmamız istenen Tilbe onları yine tesadüfen görünce el sallamış iddiasında bu haberi yazan kişi.

Ama durun haber daha da ilginçleşiyor:

‘Bir ara kayalıklarda bulduğu taşları inceleyen Tilbe daha sonra şezlonguna geçip güneşlendi. Sanatçı bir arkadaşıyla uzun süre tavla oynadı.’

Evet arkadaşlar yaz sıcaklarının bunaltıcı sıkıcılığını daha da arttıran bu tür cümlelerle yapılan magazin haberleri sizi bilmem ama beni şu aylar bir geçse de mayolu insanlarla ilgili aslında olmayan haberleri okumaktan kurtulsak diye düşündürüyor.

Arkadaşlarımla doğru dürüst magazini özlediğimizden yaz aylarının öyle fazla etkili olmadı, kuzey ülkeleri insanları hakkındaki magazin haberlerini yabancı dergilerden okuyarak geçirmeye çalışıyoruz ayları.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.