Sevgili İrem, itaat edecek kadın arıyorum, bulamıyorum

Sevgiliden aldatma izni almaya çalışan bir kadın sizi şaşırtır mı? 24 yaşında hâlâ bakire olmak tuhaf mı? Erkek itaat edecek kadın arıyor, sizce nerede bulur. Hepsinin yanıtı var, buyrun buradan okuyun.

27 Temmuz 2024
Fotoğraf: Shutterstock

Yanıyorum, söndüren yok!

İrem Hanım merhaba. Sevgilimle ben iki yıldır birlikteyiz. Ben 25 yaşındayım, sevgilim 28. Erkek tarafı o olmasına rağmen hiçbir zaman benim kadar seks, romantizm gibi konularla ilgilenmedi. Üstelik bir de panik atağı çıktı, sonra işler daha da kötüye gitti. Bir ay önce hâlâ ihtiyaçlarım ve arzularım olduğu için bu konuyu açma riskini aldım ve o da bana halinden memnun olduğunu söyledi. Ben mutlu değilim. Ona ihtiyaçlarımı başka bir biriyle, duygusuz bir şekilde karşılayabilmek istediğimi söyledim ve o bunu yapmamı istemiyor. Birkaç hafta önce “eh işte ” şeklinde yakınlaşmaya çalıştık. Sertleşmeyi devam ettiremedi ve deneyip deneyip yarım saat sonra durduk. Geçtiğimiz hafta sonu tekrar denememiz gerekiyordu ama bana yapamayacağını söyledi. Hiç cinsel isteği yokmuş. Sabrım tükeniyor. Seks istemiyorsa sorun değil. Ben onu seviyorum. O da beni. Ama benim ihtiyaçlarımı karşılama hakkımı da inkar etmemeli. Haksız mıyım? Ona ihanet ediyormuşum ve aldatıyormuşum gibi hissetmemesi için onu ikna etmeye çalıştım ama nafile. Kötü durumdayım, her türlü tavsiyeye açığım.

Değerli Okurum,
Kusura bakma bende “hadi git çaktırmadan aldat” tavsiyesi alamazsın! Maşallah sende de ne bitmez tükenmez bir şehvet varmış kardeşim. Anlıyorum daha gençsin, açılmamış bir goncasın, kendini cinsel uyumun olmadığı bir ilişkiye feda etmek istemiyorsun. Ama bu başka erkeklerle seks için izin istemek nedir ya. Ben sevdiği kadına bu izni verecek bir erkeğin alnını karışlarım. Ayrıca sevgilin seksi gerçekten özlemiyorsa libido sorunlarını ele almak için bir doktora görünmeye motive olmayabilir. Sana diyeceğim, elbette hiçbir çift her konuda aynı fikirde olamaz, ancak bir çift (başkalarıyla seks izni gibi) büyük konularda aynı fikirde olamazsa hiçbir ilişki uzun sürmez. Sizinki de senin bu taleplerinle iyi bir yere gitmiyor. Bence dürüstlüğü seç, sevgilini rahat bırak, ayrıldıktan sonra bekar mı yaşarsın evli mi olursun istediğin gibi yaşa. Yoksa öyle yaparsan işin tılsımı mı bozuluyor?

İtaat edecek kadın arıyorum!

İrem Hanım merhaba. Beni isteyen ve benim de istediğim bir kadını nasıl bulacağımı bilmiyorum. Ben itaatkâr bir erkeğim. Dominant kadın bulmak neredeyse imkansız. Kulüplere katılmayı ve etkinliklere gitmeyi denedim ancak tanıştığım insanlar her zaman çok yaşlı ya da zaten evliler ya da biriyle birlikteler. Sosyal medyayı denemeye utanıyorum. Eskort hizmetleri ve fuhuş benim için finansal, yasal, profesyonel ve etik olarak kabul edilemez. Hiç başlamamış seks hayatım çıkmaza girmiş gibi hissediyorum. Ne yapacağıma dair hiçbir fikrim yok.

Değerli Okurum,
Ne desem ki! Tercihine tabii ki saygı duyuyorum. Ama bizim buralarda itaat edeceğin kadın bulmak zor be anam. Bizimkilerin hepsini itaat manyağı yapmışlar. Sen yine de vazgeçme. Yemeklere ve etkinliklere gitmeye devam et, kısmetten ötesi yok. Kadınlarla çıkmaya devam edersen belki de istediğini sunacak birine rast gelirsin. Bence işler ciddileşmeden önce kartları masaya koyma, erkenden kaçmasına sebep olabilirsin. Diğer taraftan sosyal medya flört profiline “eğer ilişki oraya ulaşırsa, yatakta itaatkarım” gibi bir şey yazarsan belki de baskın olmayan bir sevgiliye sahip olmaktan hoşlanan bir kadından cevap alabilirsin. Aklıma başka bir şey gelmiyor doğrusu. Bir de merak ediyorum senin anan kimin için doğurmuş?

Fiziksel olmak için çok gencim!

İrem Hanım. Ben 24 yaşında bir genç kızım. Ne zaman biriyle çıkmayı denesem erkekler çok hızlı bir şekilde (ilk birkaç randevu içinde) çok fiziksel olmak istiyorlar ancak onlara işleri ağırdan almak istediğimi ve daha önce seks yapmadığımı söylediğimde şok oluyorlar. Bu tepkiler utanç ve endişemi artırmaktan başka işe yaramıyor. Artık çıktığım birine deneyimsizliğimi ağlamadan söyleyemiyorum çünkü çok utanıyorum; bu kesinlikle utanç verici ve inanılmaz derecede itici. Öyle bir noktaya geldim ki biriyle çıkmak beni strese sokuyor çünkü bu bana ne kadar anormal olduğumu hatırlatıyor. Kendimi korkunç bir döngünün içinde sıkışmış gibi hissediyorum ve bundan nasıl kurtulacağımı bilmiyorum. Herhangi bir tavsiyeniz var mı?

Değerli Okurum
Yani, 24 yaşında halen seks yapmaya başlamamış olmak hiç de tuhaf değil. Herkes ne derse desin, başkalarının yargılarını kontrol edemezsin. Niye utanacaksın? Ona bakarsan evlenmeden önce cinsel birlikteliği asla kabullenmeyen de büyük bir kesim var. Sonuç olarak neyin “normal” olduğuna ya da nasıl “olman” gerektiğine dair herkesin farklı bir fikri olabilir. Önemli olan senin kendini nasıl mutlu ve rahat hissettiğin. İçine sinmeyen hiç bir şeyi baskı altında hissederek yapmış olmak için yapma. Kendini mutsuz etme. Ama yazdıklarında yapmak istiyorsun da sanki yapamıyorsun gibi geliyor bana.. Eğer öyleyse diyeceğim şudur: Ver, kurtul!

Bana cinsellikle ve ilişkilerinizle ilgili her türlü sorunuzu [email protected] adresine yazabilirsiniz. Her hafta sorularınıza cevaplarımı burada okuyabilirsiniz.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.