Sevgili İrem, yatakta tokatlanmaktan hoşlanıyorum ama sevgilim pek oralı değil

Erkek arkadaşınızın fazla kiloları sekste ağzınızın tadını kaçırıyor, ayrılmalı mısınız? Kadın yatakta tokatlanmaktan hoşlanıyor ama erkek oralı olmuyorsa ilişki sürer mi? Sarhoş olduğunda erkeklerle flört eden bir kadın evliliğine zarar verir mi?

13 Temmuz 2024
Kadın ve erkek yatakta farklı şeylerden hoşlanıyorsa bu ilişki sürer mi? Fotoğraf: Shutterstock

Seks yerine çikolata tercih eden sevgili

İrem Hanım merhaba. Erkek arkadaşımla neredeyse sekiz yıldır birlikteyiz. Ancak kendisi pandemiden itibaren felaket kilo aldı. Kendisi sık sık seks istiyor ama ben istemiyorum çünkü onun 120 kiloluk vücuduna ilgi duymuyorum. Bir keresinde ona libidomun neden düşük olduğunu nazikçe söylediğimde çok incinmiş gibi davrandı ve birkaç hafta benimle yatmadı. Diyet de yapmadı. Kendisini daha iyi hissedip daha uzun yaşaması için “sağlıklı” olmasını istediğime ikna etmeye çalıştım, evde sağlıklı yemekler pişirmeyi denedim, onu egzersiz yapmaya ikna etmeye çalıştım. İşe yaramıyor. Bu kendini beğenmişlik değil, klinik olarak obez. Bir dahaki sefere cinsel isteğim olmadığı için beni azarladığında ona açıkça söylemeli miyim?

Değerli Okurum,
Benim düşünceme göre bir ilişkide duygusal ve fiziksel çekim şart. Bu durumda dürüstlük en güzeli. Kendisini sizin için itici hale getirmeyi başardığını ve bu yüzden seksle ilgilenmediğinizi bilmesi gerekiyor. Zalimce mi? Belki. Ama sihirli “ben” ifadeleri kullanarak bunun acısını biraz azaltabilirsiniz. Örneğin: “Sorun sen değilsin tatlım, benim. Seni bu halinle çekici bulanlar olabilir ama ben seni (tercihen.. ve yağlarını) itici buluyorum ve biraz kilo vermeni istiyorum. Yoksa ben bu ilişkiyi bitirme noktasındayım. Nokta!”

Yatakta tokattan hoşlanıyorum

İrem Hanım merhaba. Açık sözlü olacağım. Yatakta tokatlanmaktan hoşlanıyorum. Erkek arkadaşım bunu yapmaya istekli ama ayda iki kez yeterli olduğunu düşünüyor. Bana tokat attığında, sadece kendi biraz daha azgınlaşana kadar yapıyor. Bana yeterince uzun veya yeterince sert vurmuyor. Bunu tartıştığımızda, “Bunu yapmak için her zaman havamda olmuyorum” diyor. Ne yapmalıyım? Adil olmak adına onun özel zevkleri varsa yapabileceğimizi anlattım ama zaten sevdiği her şeyi yaptığımızı söylüyor. Önerileriniz var mı?

Değerli Okurum,
Dua et sevgilin “kodumu sit down” türü biri değil! Yoksa bu mektubu şu an yoğun bakımdan yazıyor olurdun. Belki de oradan yazıyorsun. Valla böyle sorular gelince “Acaba Haydar Dümen gibi işletiliyor muyum” diye kendime sormadan edemiyorum. Ama sonunda ortada bir e-posta ve adresi var. İşletiyorsan da günahı boynuna. Ben masum masum cevaplayayım. Sapkınlığını serbestçe tatmin edebileceğin biri ile beraber ol, adamcağızı rahat bırak sevgili okurum. Senin şaplaklanmaktan hoşlandığın kadar seni şaplaklamaktan hoşlanan birini bulman en doğrusu. Sadece acil tel 112 yanında bulunsun. İyi arayışlar! (Bu arada şaplak yüzedir diye düşünüyorum, tersi ise ona göre cevabımı değiştireyim).

Alkollü flörtöz eş hiç çekilmiyor

İrem Hanım Merhaba. Çok kısa bir flört döneminin ardından birkaç ay önce karımla evlendim. Her şey genel olarak mükemmel, tek bir sorun hariç: Karım sarhoş olduğunda çılgınca flörtöz oluyor. İnsanlara yakın dans ediyor, onlara dokunuyor, el ele tutuşuyor. Birkaç kez, bunun çok ileri gittiğini düşündüm ve ona söyledim. Bunun zararsız olduğunu ve hiçbir şey olmasına izin vermeyeceğini iddia ediyor. Bu flörtöz halini önemseyerek muhafazakar mı davranıyorum?

Değerli Okurum,
Alkollü eşinin flörtöz davranışlarından rahatsız olmayacak bir erkek ya da kadın olabilir mi? Anlaşılan flört döneminin kısa olması iyi olmamış, bu durumları gözlemleme şansın olmamış. Eşin seni bu kadar rahatsız eden bir durumu değiştirmeye istekliyse tabii ki çok iyi. Ancak değiştirilecek bir durum olduğunu düşünmüyorsa şapkanı önüne koy yol yakınken sen düşün. Evlilik hayatın böyle gecelerle, sunulan özürlerle ve affetmelerinin sonsuz döngüsüyle geçer. Belki de sevgili eşin evlilik için yaratılmamıştır ve çok geç olmadan kendi yoluna gitmeyi isteyebilirsin. Sorun alkolse de söyle zıvanadan çıkma seviyesini öğrenip o seviyeye kadar ağzıyla içsin!

Bana cinsellikle ve ilişkilerinizle ilgili her türlü sorunuzu [email protected] adresine yazabilirsiniz. Her hafta sorularınıza cevaplarımı burada okuyabilirsiniz.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.