Ertuğrul Özkök 104 yaşına gelince Sharon Stone ile mutlaka çiftleşecek

19 Temmuz 2024

104 yaşına kadar yaşamak niyeti olduğunu daha önce kamuoyuna beyan eden Ertuğrul özkök’ün o yaşına geldiğinde 94 yaşında olacak Sharon Stone ile çiftleşmesinin fotoğrafı yayınlanırsa bu fotoğrafı görmek için ortada olmayacağıma ne kadar seviniyorum bilemezsiniz. ölüm sadece bu nedenle bile artık hoş gelmeye başladı bana. çünkü bu fotoğrafta estetik bir yön olacağını hiç düşünemiyorum.

o tarihte etrafta olsaydım Ertuğrul Özkök’ün şu an kaybolduğunu ilan ettiği penisinin tekrar ortaya çıkıp çıkmadığını görmek için meraktan bakmak isteyebilirdim sadece o fotoğrafa.

Durup dururken bunları neden düşünmeye başladığıma gelince…

***

çoğunluğa bu bir şok olarak gelse de bu dünyadaki en popüler cinsel organa sahip Sharon Stone bile yaşlanıyor.

Yaşlanıyor yaşlanmasına ama buna rağmen uslanacağı, yaşlandığını kabul ettiği yolunda hiçbir işaret vermiyor.

aynı Ertuğrul özkök gibi. O da hala Sharon gibi çok canlı ve sanki fırsatını bulsa, artık penisi bile olmasa da hala seks yapabilirmiş gibi davranıyor.

***

Biliyorsunuz  Sharon Stone yönetmen koltuğunda Paul Verhoeven’in oturduğu ‘Temel İçgüdü’ filminde canlandırdığı ‘Catherine Tramell’ karakteriyle hafızalarda yer etmişti. kadının global kolektif hafızaya kazınmasına yol açan canlandırdığı karakter veya rol kabiliyeti değil filmin bir sahnesinde aniden bacak bacak üstüne atarken cinsel organını gösterme imasında bulunmasıydı.

Bunu yaptığında ben diyeyim 20’li yaşların sonunda ya da siz deyin 30’lu yaşların başındaydı Sharon Stone. Yani cinsel organını sadece ima etmekle kalmayıp gerçekten tüm beyaz perdeyi kaplayacak netlikte gösterseydi belki görmek isteyebilirdik o tarihte. Ama şimdilerde Stone 66 yaşında ve Andy Warhol’un yaptığı gibi cinsel organ fotoğrafını özel baskı çoğaltma tekniğiyle tüm dünyaya dağıtsa ve bunu MOMA’ da sergilese bile, Özkök dışında fotoğraftaki görüntüyü pek görmek isteyen çıkabileceğini sanmıyorum. sadece yaşlı kadınlarla seks yapabilen bazı fetişistler var, belki onlardan ilgi, talep gelebilirdi o fotoğrafa.

***

bu duruma rağmen, dediğim gibi Sharon Stone biraz uslanacağına dair hiçbir işaret vermiyor ve vücudunun çeşitli yerlerini teşhir etme iddiasındaki  fotoğraflarını 3 milyon 900 bin takipçisi bulunan Instagram sayfasında yayınlamayı sürdürüyor.

***

Kadın dediğim gibi aslında göstermiyor ama gösterdiğini iddia ettiği organını sadece ima ediyor. Daha önce anlattığım gibi cinsel organı durumunda da aynen böyle olmuştu.

şimdi ise daha tuhaf bir ima olayı ile karşı karşıyayız. Stone takipçileri arasında Ertuğrul Özkök’ün de olduğunu tahmin ettiğim Instagram sayfasında son olarak göğüslerini gösterdiği söylenen bir fotoğraf yayınladı.

***

ama eğer ‘yaratık’ (Alien) filminde vücudunun içinden yaratık çıkan Sigourney Weaver’a olduğu gibi Sharon Stone’un memeleri de yaratığa dönüşüp önden gelip sırtından çıkmazsa fotoğrafın Stone’un göğüslerini gösterebilmesi fiilen imkansız, çünkü fotoğrafta sadece yıldızın sırtı görünüyordu. yani bir ‘gösterme imasının’ zirvesiydi fotoğraf. tabii buna rağmen milyonlarca insan bu sırt fotoğrafını da çok beğendi.

***

beğenenler arasında olduğundan emin olduğum Özkök cinsel organını ima eden filminden bu yana kadına takıntılı. Kendi ifadesiyle onunla bir davette birbirlerine teğet geçtiler. Sonra stone otel odasında bornozuyla otururken onu ziyaret edip sohbet bile etti. belgeleri elimizde.

belki komplo teorisi diyeceksiniz ama Stone bu yeni fotoğraflarını yayınlarken kafasında Ertuğrul Özkök vardı diye bile düşünüyorum ben. Ne yapsın kadıncağız, adamda artık penis bulunmadığını nereden bilsin?

Ama eğer bir sürpriz olur da ileriki yıllarda penisi geri gelirse, Özkök 104 yaşında da olsa bile Sharon Stone ile mutlaka çiftleşecek, bunu burada tarihe kayıt düşüyorum.

***

bu arada Özkök 104 yaşını beklerken Stone’un Kaliforniya’daki evinde yeni bir tablo üzerinde çalışırken çekilen üstsüz bir fotoğrafını “Bazen havuzdan çıkıp resim yapmaya gitmem gerekiyor” mesajıyla yayınlamasının ne anlama gelebileceğini bize anlatırsa da sevinirim.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.