Helal Dildo!

18 Ekim 2024

Başta Instagram olmak üzere Helal Dildo’nun tanıtımını yapan kadının görüntüsü sosyal medyada her yerde görüldü.

şu anda ‘Seksin Kısa Tarihi’ kitabım üstüne çalıştığımdan ve bu kısa tarihte bazı takdir edilmesi gereken kadın ve erkeklerin dildo ile ne kadar yaratıcı eylemler yapabildiğini bildiğimden bu Helal Dildo işi de doğal olarak ilgimi çekti.

***

Ben ‘helal’ kavramının daha çok yiyecek içecekle kullanılmasına alışık olduğumdan önce bu Helal Dildo acaba yenebilen bir şey mi  diye düşündüm. 

Bir süredir porno tarihinin en şanlı filmlerinden biri olan ‘DeepThroat’ filmi ile ilgili olduğumdan bu Helal Dildo’yu da önce gırtlakla ilgili bir şey sanmam belki maruz görülebilirdi. ama değilmiş, bu dildo da o malum işe yarıyormuş 

***

Yazının bu aşmasına geldiğimde acaba o malum işin ne olduğunu açıkça anlatmalı mıyım, acaba insanlar bunu bilmiyor olabilir mi diye düşündüm önce.

Ama sonra bu ülkedeki bütün saygın alışveriş sitelerinde dildo konusu altında benim bile bugüne kadar duymadığım ve bu konuda hayli tecrübesi olan Amerika’da bile göremeyeceğiniz aletler pazarlandığını görünce milletin en azından bu konuda yeni bilgiye ihtiyacı olmadığını anladım.

***

dildonun bu kadar çok çeşidinin olabilmesi ve bunun yaygın pazarlanması mantıken iki şeyi gösteriyor olmalı:

1-kocası tarafından eziliyor denen o kadınlarımız seksüel açıdan eşlerine ihtiyaçları olmadığını çoktan fiilen ilan etmiş durumda.

2- Veya aslında çoğunluğu henüz dolaptan çıkamamış, eşcinsel kocalar tarafından da kullanılıyor bu dildolar. 

İşin bu tarafı dildoda bile helallik arayabilen kesimi fazla alakadar etmez tabii ki. Çünkü hepimiz artık biliyoruz ki bu kesimde eşcinsellik gibi banal, sıradan bir şeyin olabilmesi katiyen mümkün değil teorik olarak. Teorik olarak mümkün olmayanın pratikte gayet tabii ki olabildiğini ispat etmeye de girişebiliriz ama bu şu an bu yazının konusu değil.

***

tabii araştırmamın bir aşamasında öğrenme dipsomanim (yani bir konuyu öğrenirken meseleyi dibine kadar tüketmeden bırakamayışım) devreye girdi. Piyasada satılmakta olan bütün dildo tiplerini inceledim.

Kötü niyetli yorumlara gerek yok, bakın bizzat denedim demiyorum, sadece teorik açıdan inceledim diyorum. Gerçi bazı resimlere bakarken şunu satın alıp biraz denesem keşke türünden bazı arzular kıpırdandı içimde ama bu duygularımı baskı altına almayı başardım.

***

İncelediğim dildo türlerinden biri ‘Gerçekçi Yapay Penis 20 cm Realistik Et Dokusunda Vantuzlu Dildo’ diye pazarlanıyordu. 

iyi güzel de, neden bu kadar popüler olabileceğini tabii ki anlamakla birlikte bunun pazarlamada kullanılan ‘gerçekçi’ kavramına itirazım var. çünkü 20 santimi gerçekçi olarak tanımlamak neredeyse bütün türk erkeklerine siz gerçekçi değilsiniz diye hakaret etmek bana göre.

sonra Partner 3 app kontrollü vibratör seti de vardı baktıklarım arasında. fiyatı 7 bin 896 liraydı. bu kadar paraya acaba isteyene dildo yerine 20 santim penisi olan canlı adam mı veriyorlar diye düşündüm. Ama öyle değilmiş. Açıkça söyleyeyim, bu kadar paraya satılan bir dildonun neler yapabileceğini gerçekten çok merak ettim. penisim çoktan kaybolmamış olsaydı bizzat denemeyi çok isterdim doğrusu. eğer bu malı kullanan varsa bana nelerin olduğunu yazıp anlatırlarsa çok sevinirim.

vallahi ben şu an kadın olsam dildoların Tavşan vibratör olarak adlandırılan türünü ısrarla arzu ederdim. Bu vajinal girişe tabii ki uygun ve aynı zamanda klitorisi uyaran çıkıntısı da olan titreşimli vibratör çeşidiymiş. bunu okuyunca bu dildo erkeklerle ilişkimi tamamen kesmemi de sağlayacağından hak ettiği gibi  kullanabilmek için acaba ameliyat olup kadın mı olsam diye bile düşündüm. Sonra sadece masrafı fazla olacağından şimdilik vazgeçtim. Acaba Ertuğrul Özkök bu ameliyatım için bana borç para verir mi ki?

***

Bunlar tamam da acaba Helal Dildo ne demekti? acaba et dokusunda gerçekçi dildoydu da et dokusunun domuz eti olmadığının garantisini mi veriyorlar diye de düşündüm.

değilmiş.

sonra internette bir yerlerde şunları okudum:

‘imam nikahlı koca tarafından hacca gitmeden hediye edilendir, domuz ürünü içermez ifadesiyle geçiştirilmemesi gerekir’ deniyordu. sonra da şunlar da yazılmıştı:

eğer burada ele alınan dildo zevk almak, lezzet almak için kullanılırsa kişi aletle kendisini zorla tahrik ederse dildo haram oluyormuş.

fakat tersine, çok azdım, az daha azarsam gidip biriyle olacağım, zina yapacağım düşüncesiyle kullanılırsa olay caiz, olaya iştirak eden dildo da paralel bir yorumla helal oluyormuş.

***

Helal Dildo’ya başka mantıki açıklama bulamadığımdan bu açıklamayı ne yazık ki mantıki kabul etmek durumundayız.

eğer eşlerden sadece bir taraf bu dildoyu kullanıyorsa (ki bunda gerçekten de şüphem var) ve yine eğer o tarafın kadın olduğunu varsayarsak kadın çok azdım dediğinde kocasının o durumda başka ne yapabileceğini düşünmeden kadına hemen dildoyu vermesi de genelde yaşananlar açısından gerçekçi bir durum tesbiti olabilir.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.