Wanda Nara bundan sonra ancak giyinebilir

15 Mayıs 2024

Sosyal medyada Mauro İcardi’nin eşi ve menajeri Wanda Nara hakkında ‘yok artık, bu kadar da olmaz’  lafı dolaşmaya başladığında merakım kabardı doğal olarak. 

Çünkü bence Wanda Nara bugüne kadar vücudunu o kadar yaratıcı biçimde sergilemişti ki o vücudun şimdi de yeni, insanları tepki vermeye itebilecek bir işi yapabilmesi artık bence mümkün değildi.

Gerçi bir süre önce sanki bugüne kadar yaptıkları yeterince çıplaklık içermiyormuş gibi bundan böyle +18 içerikler üretmeye başlayacağını söyleyebilmişti.

Ben bunu okuduktan sonra eski fotoğraflarına baktım ve demek ki bunlar onun için yeterince +18 değilmiş dedim ve kıza sempatim arttı. 

Erkek beyninin gizli derinlikleri ile bilinçli oynayan kadınları kendime hep yakın görmüşümdür. Kim ne derse desin Wanda Nara’nın da ülkemize geldiği ilk günden bu yana Türk erkeklerinin beyniyle güzel biçimde oynamasını hep takdirle karşıladım. Bir erkek beyniyle oynanmasını istiyorsa bunu zevkle yapacak bir kadın mutlaka vardır.

Erkek takımı beynini Wanda’ya teslim ederken bir yandan da ona kocasından dolayı ahlak dersleri vermeye çalışıyordu. Bu tipik Türk erkeği iki yüzlülüğüydü. Bence Wanda eşi İcardi ile anlaşmalı olarak yapıyordu bu gösterilerini. İkisinin birlikte çektirdiği seksi fotoğraflar da bunun kanıtıydı. 

Ancak Wanda’ın vücudunun detaylarında kendilerini kaybedenler aynı anda sosyal medyada kendilerini nedense kocası yerine koyup ‘Yapma yenge bu kadar da fazla’ türünden şeyler söylemeyi sürdürürken hem de hep daha fazlasını görmek istiyorlardı. Biraz önce değindiğim tipik erkek iki yüzlülüğünün bir örneğiydi bu.

Sonunda yakında +18 gelecek diyen Wanda bence ‘Madem olan bitenle yetinmiyor ve daha fazlasını istiyorsunuz, o zaman a alın işte’ deyip bu defa da sonuçta olabilecek tek şeyi yaptı ve tamamen çıplak fotoğrafını da yayınladı.

Sosyal medyada olan bitenleri yorumlayanlar bu çıplak fotoğraflar karşısında insanların ’mest olduklarını’ yazabildi. Mest olduklarına eminim de bundan sonra Wanda’nın aşabileceği yeni bir sınır da kalmadı, bunu bilsinler. Bundan sonra yapsa yapsa ancak giyinmeye başlayabilir, çünkü soyunmanın doğal sınırına çoktan vardı. 

Aslında bundan sonra giyinmeye başlaması iyi bir fikir de olabilir. Günümüzde fetiş temalı kıyafetlerin çok ilgi çekeceğine eminim ben. 

Eğer Wanda fetiş kıyafet konusunda yardıma ihtiyaç duyarsa seve seve yardımcı olurum ona. Hayli kapsamlı olan fetiş kıyafet gardrobumu ona açabilirim, hatta kıyafetleri giymesine yardımcı olması için kendisine kölemi uşağı olarak ödünç bile verebilirim.

Tamam mı Wanda, senden haber bekliyorum. bu aşamadan sonra seni çok daha ilginç deneyler bekliyor bence.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.