‘Grey’s Anatomy’de duygusal ayrılık

'Grey's Anatomy'nin yıldızı Ellen Pompeo ile dizide Maggie Pierce'ı oynayan Kelly McCreary diziden ayrıldığını açıkladı. Hayranları şimdi şu soruyu soruyor Grey gidince dizinin adı ne olacak?

Gündem 20 Mart 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

ABC kanalının sevilen hastane dizilerinden ‘Grey’s Anatomy’nin yıldızı Ellen Pompeo ve dizide Maggie Pierce’ı oynayan Kelly McCreary diziden ayrıldığını açıkladı.

Pompeo iki gün önce Instagram’dan yaptığı paylaşımda “Bana, Maredith Grey’e ve diziye 19 sezondur süren sevginiz ve desteğiniz için sonsuza kadar minnettar kalacağım. Dünyanın en iyi hayranları olmadan bu dizi bu kadar başarılı olmazdı” diyerek diziye veda ettiğini duyurdu. Arkasından Kelly McCreary yaptığı duygusal açıklamada “Maggie Pierce’ı oynamak hayatımın gerçek zevklerinden biriydi” dedi.

Dizinin adı ne olacak?

‘Grey’s Anatomy’nin  başrol oyuncusu Pompeo, Instagram’da yaptığı başka bir paylaşımda McCreary’nin ayrılığı için “Süper sıkı çalışmanız ve Grey’in  mirasına değerli katkılarınız için teşekkür ederiz” yazdı. Dizide kız kardeşleri canlandıran Pompeo ve McCreary “Grey’s Anatomy’nin gözde iki oyuncusuydu. Arka arkaya gelen ayrılık açıklamasından sonra dizinin hayranları şu sorunun cevabını arıyor: Grey gidince dizinin adı ne olacak?

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.