Şenol Güneş aradığı Dele Alli’yi sakat buldu!

İzninde İngiltere'ye giden ve Şenol Güneş'in "Bir türlü ulaşamıyoruz" dediği Dele Alli sağ uyluk adalesinden sakatlandı. Oyuncu Fenerbahçe derbisinde oynamayacak.

Spor 25 Mart 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Şenol Güneş, antrenmana geç gelen Dele Alli'ye ceza verileceğini söylemişti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş futbolcularına izin verdikten sonra Dele Alli memleketi İngiltere’ye döndü. Siyah beyazlılar, Fenerbahçe derbisi hazırlıklarına başladığında Dele Alli antrenmanda yoktu. Şenol Güneş, esprili bir şekilde Dele Alli’ye bir türlü ulaşamadıklarını söyledi. Bu sözlerden bir gün sonra İngiliz futbolcu antrenmana çıktı.

Şenol Güneş’in “Ceza vereceğiz” dediği Dele Alli antrenmanda sakatlandı. Siyah beyazlılar, Alli’nin uyluk üst adalesinde (Rectus Femoris) kısmi yırtık ve kanama belirlendiğini açıkladı. Dele Alli Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyecek.

Redmond, Fenerbahçe derbisini beklediğini söyledi.

Redmond: Delle Alli iyi oyuncu

Beşiktaş derbi çalışmalarına devam ederken siyah beyazlıların diğer İngiliz futbolcusu Nathan Redmond, basın mensuplarının karşısına çıktı. Fenerbahçe derbisini sabırsızlıkla beklediğini söyleyen Redmond, vatandaşı Dele Alli’nin performansıyla ilgili bir soruya şu yanıtı verdi: “Dele’yi uzun süredir tanıyorum. Neler yapabileceğinin farkındayım. Benim ne düşündüğüm değil hocanın tercihleri önemli. Dele’nin iyi bir futbolcu olduğunu düşünüyorum. Onun takıma katkı sağlayabileceğine hala inanıyorum.”

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.