‘Güldür Güldür’den ‘Hava Muhalefeti’ filmi geliyor

Sunduğu 'Güldür Güldür' programında yaptığı konuşmayla gündemde olan Ali Sunal'ın, Doğa Rutkay ile başrolünü paylaştığı 'Hava Muhalefeti' filmi 14 Nisan'da gösterime girecek. Film heyecanı bir yana Sunal iddia edildiği gibi Show TV ile yollarını ayırmadığını da açıkladı.

Kültür Sanat 27 Mart 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

6 Şubat depremleri sonrasında ‘Güldür Güldür’ programında “Herkes normalleşmenin peşinde. Peki nedir bu normal?” diyerek başladığı konuşmada sorumluların neden istifa etmediğini sorarak kamuoyunda takdir toplayan Ali Sunal’ın, Doğa Rutkay’la başrolü paylaştığı ‘Hava Muhalefeti’ filmi, 14 Nisan’da vizyona girecek.

Yönetmenliğini ‘Güldür Güldür’ ekibinden Murat Kepez’in üstlendiği, senaryosunu Kepez ile birlikte Eray Akyamaner, Uğur Güvercin ve Ayberk Sak’ın yazdığı filmde Sunal ve Rutkay’a, Ege Kökenli, Burak Hakkı, Ali Yoğurtçuoğlu, Kemal Uçar, Kerem Atabeyoğlu, Bülent Seyran, Ünal Yeter, Kadir Polatçı, Mekin Sezer, Mazlum Çimen, Aziz Aslan ve Serkan Tatar eşlik ediyor.

‘Bir yere gittiğimiz yok, git diyen de yok’

Bu arada Ali Sunal dün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ‘Show TV’nin Ali Sunal ile yollarını ayırdığına dair haberleri yalanladı. Sunal yaptığı paylaşımda “Efendim iyi pazarlar. Dün ‘Güldür Güldür’ kanalımız Show TV’de yayındayken benim ayrıldığım gibi asılsız bir bilgi yayılmış. Bir yere gittiğimiz yok, git diyen de yok. Kanalımızda, bir parçası olmaktan gurur duyduğum programımızla devam ediyoruz. Hepinize sevgiler saygılar” dedi.

Ali Sunal’ın deprem isyanı: Faciadan sonra kimsenin istifa etmemesi normal mi?

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.