Zeynep Bastık Avrupa turnesine çıkıyor

Youtube'da yayınladığı cover videolarıyla ünlenen Zeynep Bastık, Avrupa turnesine çıkıyor. Avusturya, Hollanda ve Almanya'yı kapsayan turne hazirana kadar sürecek.

Kültür Sanat 2 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Zeynep Bastık, global markaların reklam yüzü oldu.

Son yıllarda yakaladığı büyük çıkışla dikkat çeken Zeynep Bastık, Avrupa turnesine çıkıyor. Ünlü markaların reklam yüzü de olan Zeynep Bastık’ın Avrupa rotasında Viyana, Münih, Köln gibi kentler var.

Türkiye onu YouTube’da yayınladığı cover videolarıyla tanıdı. Ezhel ve Fikri Karayel’in şarkılarına getirdiği yorumla dikkat çeken Zeynep Bastık, cover denince akla gelen ilk isim oldu. Hatta bu durumun zaman zaman sosyal medyada tiye alındığı da oldu.

Global markaların reklam yüzü olan ödüllü müzisyen şimdi bir Avrupa turnesine çıkmaya hazırlanıyor. 22 Nisan’da Avrupa turnesine başlayacak olan Zeynep Bastık sonrasında rotasını gurbetçi diyarı Almanya’ya çevirecek.

28 Nisan’da Almanya’nın batısındaki Oberhausen’de konser verecek olan Bastık, ertesi gün de Hollanda’nın Utrecht şehrinde sahne alacak. Hollanda’nın ardından Münih’e geçecek olan Zeynep Bastık’ın Avrupa turnesinin son rotaları Frankfurt ve Köln olacak.

İstanbul’da iddialı konser

Avrupa konserleri esnasında kısa bir mola verecek olan Zeynep Bastık, Volkswagen Arena’da 12 Mayıs’ta İstanbullu müzikseverlerin karşısına çıkacak.

Elton John’ın hasılat rekortmeni turnesinde sona doğru

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.