Yoğun bakımdaki Berlusconi için üzücü iddia: Lösemiye yakalandı

İtalya'da 4 kez başbakanlık koltuğunda oturan iş insanı Silvio Berlusconi, solunum sorunları nedeniyle hastaneye kaldırıldı ancak iddiaya göre kendisi lösemi hastası. Berlusconi'nin durumu ciddiyetini koruyor.

Dünya 7 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
86 yaşındaki Berlusconi, 1997'de prostat kanseri için, 2016'da kalp rahatsızlığı için operasyon geçirmişti.

Eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi’ye İtalya basınındaki iddialara göre lösemi teşhisi konuldu.

Solunum sorunu yüzünden önceki gün hastaneye kaldırılan politikacı ve iş insanı için bu iddiayı Corriere della Sera gazetesi, ‘Silvio Berlusconi ciddi bir kan hastalığından mustarip: Lösemi’ şeklinde duyururken, Reuters’e konuşan bir kaynak haberi doğruladı.

BBC Türkçe’den Övgü Pınar‘ın aktardığına göre 86 yaşındaki politikacıyla ilgili Corriere della Sera gazetesi durumu şöyle aktarıyor: “İlk söylentiler, zatürrenin nüksetmesine bağlı solunum problemlerine işaret ediyordu… Daha ciddi bir sorun olduğunun kanıtı daha sonra geldi: Silvio Berlusconi ciddi bir kan rahatsızlığından mustarip.”

Berlusconi’nin kardeşi Paolo Berlusconi, “Durumu sabit, o bir kaya gibi. Bunu da atlatacak” dedi. 4 kez başbakanlık yapan ve halihazırda iktidardaki koalisyon hükümetinin ortaklarından olan Berlusconi, 1997’de prostat kanseri nedeniyle ameliyat geçirdi, 2016’da kalp ameliyatı oldu, 2020’de Covid-19 atlattı.

Berlusconi, Putin’le aşkını tazelediBerlusconi, Putin’le aşkını tazeledi

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.