Kılıçdaroğlu’na göre CHP’nin bazı reklam filmlerini televizyonlar sansürledi

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, 418 milyar dolara ilişkin reklam filmlerinin sansürlendiğini söyleyerek iki kampanya videosunu kendi hesabından paylaştı.

Siyaset 8 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu, birçok konuşmasında 418 milyar doların iktidar yanlısı şirketlere aktarıldığını söylüyordu. Dün akşam da sosyal medya hesabından bir video yayınlayarak halka seslenen Kılıçdaroğlu, 418 milyar dolara ilişkin hazırladıkları reklam filmlerinin bazı medya kuruluşları tarafından yayınlanmadığını söyleyerek “Sizin sansürlerinizden mi geri adım atacağım?” ifadeleriyle bu konuyu bir kez daha gündeme taşıdı.

“Sevgili halkım sizden çalınan bir para var. Tam 418 milyar dolar. 20 yılda bine yakın yandaş şirket bir araya geldi ve Hazine’yi soydu” diyen Kılıçdaroğlu, konuşmasında devletle birlikte dürüstçe hizmet veren şirketlerin ise başının üstünde yer olduğunu söyledi. Konuşmasına “Bu çetelerden tahsil edeceğim 418 milyar dolarla halkım için yapacaklarımızı anlattım, kısa filmlerle… Bu filmler bu gece televizyonlarda yayınlanacaktı. Ama bazı kanallar yayınlamayı reddetti. Hırsızlığa kalkan oluşturacak bir yasak için kimlere haber uçurduklarını da biliyoruz” cümleleriyle devam eden Kılıçdaroğlu, bu mücadelede ölümü göze aldığını ve kimsede korkmadığını ifade etti.

Yayınlanmayan reklam filmlerini kendi hesabından yayınlayacağını açıklayan Kılıçdaroğlu, halka seslendiği konuşmasından dakikalar sonra iki reklam filmini sosyal medya üzerinden paylaştı.

O videolar şu şekilde:

Kılıçdaroğlu'ndan depremzedelere: 418 milyar doları sizin için alacağımKılıçdaroğlu’ndan depremzedelere: 418 milyar doları sizin için alacağım

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.