Fede Valverde’nin saldırısının altında zor geçen hamilelik varmış!

Real Madrid – Villarreal maçı bittikten sonra Valverde'nin Baena'ya saldırması İspanya gündemindeki yerini koruyor. Real Madrid'ın yıldızı Valverde'nin partneri Mina Bonino zor geçen hamilelik açıklamasıyla tartışmalara dahil olurken Baena tehdit edildiğini söyledi.

Spor 12 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Fede Valverde'nin başı yaptığı saldırı nedeniyle dertte.

Real Madrid’in yıldızı Federico Valverde, cumartesi akşamı oynanan Villarreal maçının ardından yaşananlar sebebiyle polis soruşturması altında. Valverde’nin, maç sonrası otoparkta sıkıştırdığı Villareal’li Alex Baena’ya yumruk attığı öne sürülmüştü. Olay üzerine konu İspanya Futbol Federasyonu’nun da ötesine geçti ve iş polis soruşturmasına kadar gitti. Federico Valverde’nin alacağı cezanın boyutu, Alex Baena’nın durumunun ne olduğuna ve sakatlığının ne kadar ciddi olacağına bağlı olarak değişecek. Ancak Valverde’nin bu hareketi neden yaptığı ve Baena’nın buna verdiği cevap tartışmaları daha da alevlendirdi.

Çanlar Vitor Pereira için çalıyor! Bir, iki, üç yetmedi dört olduÇanlar Vitor Pereira için çalıyor! Bir, iki, üç yetmedi dört oldu

Söylenene göre Uruguaylı oyuncu, ocak ayında oynanan maçta Baena’nın kendisine sarf ettiği bazı sözleri unutmadı. Vatandaşına yumruk atan Valverde, Baena’nın kendisine ailevi meseleleriyle ilgili bel altı vurduğunu iddia ediyor. Valverde’nin birlikte olduğu Mina Bonino  yaptığı açıklamayla gündemi değiştirdi.

'Sarı denizaltı' Bernabeu'da Real Madrid'i batırdı!‘Sarı denizaltı’ Bernabeu’da Real Madrid’i batırdı!

Bonino’dan sitem

Bonino, sosyal medya hesabından yaptığı uzun bir paylaşımla isyan etti. Hamileliği sürecinde oldukça zor zamanlar geçirdiğini belirten Bonino, şunları söyledi: “14 haftalık hamile olduğunuzu düşünün ve yaşamla bağdaşmayan trizomi nedeniyle çocuğunuzun doğmayabileceğini söylediklerini düşünün. Durumun tedavi edilebilir olduğunu, doğumdan 2-3 ay sonra yeniden çocuk yapmayı deneyebileceğimizi söylediklerini düşünün. Ocak ayının başından Şubat 10’a kadar olan süreci bir düşünün, çocuğumun doğup doğmayacağını dahi bilmiyordum. Tanrı her şeyi görüyor ve sakinliğimizi koruyoruz ancak acılarımız çocuğumuz doğana dek tam anlamıyla dinmeyecek. Aile her şeyden önce gelir. Her zaman söylediğim gibi futbol, en önemli şeylerin en önemsizidir. Şükrettiğimiz şey hamileliğin şu ana kadar iyi gitmesi ve ASLA böyle bir durumu yararımız için kullanmayız” diyerek anlattı.

Arjantinli gazeteci Mina Bonino’nun bir oğlu var ve Valverde’yle beraber ikinci çocuklarını bekliyorlar.

Baena: Yaşadıkları kötü olayı kullanıyorlar

Baena ise yaptığı açıklamada tehdit aldığını söyledi. Baena, “Olaydan sonra Valverde’nin bir yakınına kötü sözler söylediğim iddiaları ortaya atıldı. O zamandan beri buna dair bir delil gösterilemedi. Saldırganlığını ve vurduğu yumruktan daha çok acı veren bu yalanları haklı çıkarmak için yaşadıkları bir talihsizliği kullandılar. Tehditler, hakaretler ve ailemin ölmesini dileyen mesajlar kabul edilemez” dedi.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.