Bekir Bozdağ boşluğa seslendi

Adalet Bakanı ve AK Parti'nin Şanlıurfa vekil adayı Bekir Bozdağ'ın konuştuğu aday tanıtım toplantısına vatandaşların katılımı önceki yıllara göre oldukça düşük oldu.

Siyaset 15 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 14 Mayıs’taki seçimlerde AK Parti’nin Şanlıurfa milletvekili adayı olarak yarışıyor. Önceki gün Şanlıurfa’ya giden Bozdağ burada aday tanıtım toplantısına katıldı. 11 Nisan Spor Salonu’nda düzenlenen toplantıda Bozdağ, konuşmasına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını getirdiğini söyleyerek başladı.

14 Mayıs’ta Erdoğan’ı yeniden cumhurbaşkanı yapacaklarını söyleyen Bozdağ, “Ben Şanlıurfalılara soruyorum, terör örgütlerine, ABD’sine, AB’sine bayram mı yaptıracağız? Yoksa 14 Mayıs akşamı onlara dünyayı dar eden Erdoğan’ı yeniden cumhurbaşkanı mı yapacağız? Allah’ın izniyle Cumhurbaşkanımızı daha güçlü şekilde cumhurbaşkanı yapacağız” dedi.

Bu toplantıda dikkat çeken başka bir konu vardı. O da Bozdağ konuşurken salondaki kişi sayısının az oluşuydu. Depremde ağır hasar alan kentteki aday tanıtım toplantısına katılım önceki yıllara oldukça düşük olarak gözlendi. Sıralarda vatandaşlar arasındaki boşluklar dikkat çekecek kadar büyüktü.

AK Parti’de milletvekillerinin yüzde 65’i yenilendi, üç dönemlikler aday yapılmadıAK Parti’de milletvekillerinin yüzde 65’i yenilendi, üç dönemlikler aday yapılmadı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.