Manisa’da bir kadın, polisin lojmandaki odasında silahla vurulmuş halde bulundu

Manisa'daki bir polis lojmanında komiser yardımcısı D.Y.'nin kaldığı odada başından vurulmuş halde bir kadın bulundu. Yaralı Yeşim Akbaş hastanede yaşamını yitirirken gözaltına alınan D.Y. de serbest bırakıldı.

Gündem 16 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Manisa’da önceki gün sabah 08.00’de Demirci İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının üst katındaki polis lojmanlarından silah sesi duyuldu. Sesin geldiği yer ise komiser yardımcısı D.Y.’nin kaldığı odaydı. Sesin geldiği odaya giren polis ekipleri, 26 yaşındaki Yeşim Akbaş’ı başından vurulmuş halde buldu.

Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından önce Demirci Devlet Hastanesi’ne kaldırılan, buradan da Salihli Devlet Hastanesi’ne sevk edilen Yeşim Akbaş, yaşamını yitirdi. Komiser yardımcısı D.Y. ise İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gözaltına alındı ve çıkarıldığı adliyede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Akbaş’ın vurulduğu tabancanın komiser yardımcısı D.Y.’ye ait olduğu belirlendi.

Bir kadın cinayetinin ardındaki öykü: Gardiyanın öldürdüğü kadın bir tutuklunun eşi çıktıBir kadın cinayetinin ardındaki öykü: Gardiyanın öldürdüğü kadın bir tutuklunun eşi çıktı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.