Ituma’nın ölümünden sonra Novara ilk kez sahada! Gözyaşları sel oldu

İstanbul’da oynanan CEV Şampiyonlar Ligi maçının ardından kaldığı otelin 6. katından düşerek yaşamını yitiren Julia Ituma’nın takımı Igor Gorgonzola Novara, olaydan sonra ilk maçına çıktı. Karşılaşmada duygusal anlar yaşandı.

Spor 21 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Ituma'nın ölümünün ardından Navaro ilk maçına çıktı. Maçta gözyaşları sel oldu.

Ebrar Karakurt’un da formasını giydiği İtalyan takımı Novara, Julia Ituma’nın ölümü sonrası ilk maçına çıktı. Chieri’ye karşı mücadele eden Novara, setlerde 2-0 geri düşmesine rağmen toparlandı ve maçı 3-2 kazandı. Bu sezon 10. kez bir maçı 5. sete giden Novara bu maçlardan 9 galibiyet çıkarmayı başardı. Bu sonuçla beraber play-off ilk maçından galibiyetle ayrılan Novara’da Türk voleybolcu Ebrar Karakurt maçı 17 sayıyla tamamladı.

İstanbul'da hayatını kaybetmişti... Voleybolcu Julia Ituma toprağa verildiİstanbul’da hayatını kaybetmişti… Voleybolcu Julia Ituma toprağa verildi

Duygusal anlar yaşandı

Maç öncesinde Ituma anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Maç öncesinde ve sonrasında Novaralı voleybolcular duygu dolu anlar yaşarken gözyaşlarına hakim olamayanlar oldu. Maçın yayıncı kuruluşuyla yapılan anlaşma gereği Novara takım üyelerine verdikleri röportajlarda Ituma’nın ölümüyle alakalı doğrudan veya dolaylı şekilde soru sorulmadı.

Julia Ituma'nın son sözleri: Hoşça kalınJulia Ituma’nın son sözleri: Hoşça kalın

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.