Galatasaray’da Gomis krizi 1 gün sürdü

Galatasaray’da tecrübeli golcü Bafetimbi Gomis’le ilgili ortaya çıkan kriz çözüldü. Başkan Dursun Özbek, Erden Timur ve Okan Buruk’la yaptığı görüşmede oyuncuyla ilgili konuyu çözüme kavuşturdu.

Spor 25 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Galatasaray'da Gomis sorunu çözüldü.

Galatasaray’da Karagümrük beraberliğinin ardından bir de Bafetimbi Gomis krizi yaşandı. Okan Buruk, 37 yaşındaki oyuncu için, “Alanyaspor maçında Barış Alper’i oyuna aldığımız için, sezonun geri kalanında forma giymek istemedi” sözleri gündem oldu. Dursun Özbek de maç sonu açıklamalarında oyuncunun bu hareketini tasvip etmediğini belirtti. Gomis de sosyal medyadan yaptığı paylaşımla sakatlığı olduğunu iddia etti. Söz konusu paylaşımı takım kaptanı Muslera başta olmak üzere birkaç Galatasaraylı futbolcu beğendi.

Galatasaray'da Gomis krizi çıktı; Muslera ve Zaniolo da Gomis'e destek verdiGalatasaray’da Gomis krizi çıktı; Muslera ve Zaniolo da Gomis’e destek verdi

 

İdmanda yer alacak

Galatasaray’daki kriz daha fazla büyümeden çözüme kavuşturuldu.  Beşiktaş derbisi hazırlıklarına başlayan takımı tesislerde ziyaret eden Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Gomis ve Okan buruk ile bir araya geldi.Konuşmaların ardından kili arasındaki sorun çözüldü.  Gomis’in bugün idmanda takımla beraber çalışması bekleniyor.

Nef Stadı'nda 'İtalyan işi'...Nef Stadı’nda ‘İtalyan işi’…

Sezon başındaki golleri akıllarda

Gomis’in bu sezonun başında oyuna sonradan dahil olup kritik anlarda kaydettiği goller hala akıllarda. Antalyaspor ve Ümraniyespor maçlarında attıkları son dakika golleri Galatasaray’a direkt olarak 3 puan kazandırmıştı. 37 yaşındaki Fransız, bu sezon toplam 26 maça çıktı ve takımına 10 gol, 3 asistlik katkı sağladı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.