‘Yalan Rüzgarı’ oyuncusu kanser tedavisi gördüğünü açıkladı

‘Yalan Rüzgarı’ dizisinde Victor Newman karakterini canlandıran Eric Braeden, prostat kanseri olduğunu ve altı haftalık bir tedavi sürecine başladığını duyurdu. Yayınladığı bir Facebook videosuyla hastalığını paylaşan aktör, "Bunu yaşayan biri olduğunda, onu destekleyin. İşe yarayabilir" diyor.

Kültür Sanat 25 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Eric Braeden, son 43 yılını ‘Yalan Rüzgarı/The Young and the Restless’ dizisinde Victor Newman'ı oynayarak geçirdi.

Kariyerinin son 43 yılını ‘Yalan Rüzgarı/The Young and the Restless’ dizisinde Victor Newman’ı oynayarak geçiren oyuncu Eric Braeden kendisine yakın zamanda kanser teşhisi konduğunu duyurdu.

Zengin ailelerin aşklarını, korkularını, entrikalarını ve gündelik hayatlarını konu alan ‘Yalan Rüzgarı’ gelmiş geçmiş en popüler gündüz kuşağı dizilerinden biri. 1973’ten beri yayın hayatına devam eden dizide Victor Newman karakterini canlandıran 82 yaşındaki oyuncu Eric Braeden, kanser tedavisi gördüğünü duyurdu. Oyuncu 1980 yılından beri CBS dizisinde rol almakta. Şu ana kadar 3963 bölümde rol aldı. Ayrıca ‘Titanic’ ve ‘Maymunlar Cehenneminden Kaçış/Escape From the Planet of the Apes’ gibi filmlerde de rol aldı.

‘Yalan Rüzgarı’ 2023-2024 sezonu için de onay aldı.

Braeden Facebook hesabından paylaştığı bir video ile kanser tedavisi gördüğünü duyurdu. Tedavisinin altı hafta boyunca süreceğini söyleyen aktör, bu süreçte çalışmaya da devam edebilecek. Bu durum oyuncu için de bir moral kaynağı olmuş. İşe devam edebildiği için mutlu olduğunu belirten Braeden, “Bu hoşuma gidiyor. Dikkatimi dağıtıyor. Oyunculuğu seviyorum. İnsanları eğlendirdiğimi bilmeyi seviyorum” diyor.

Bu duyuruyu ve paylaştığı videoyu da bazı yaşlı erkekler için iyi gelebileceğini umduğu için yayınladığını söylüyor. Breanden videonun sonuna doğru duygulanarak, “Desteğinizi seviyorum. Bu çok şey ifade ediyor. Bu nedenle, ailenizde bunu yaşayan biri olduğunda, onu destekleyin. İşe yarayabilir” önerisinde de bulundu.

Amerika’da hala izleniyor

Yayın hayatına 1973’te başlayan ‘Yalan Rüzgarı’ Türkiye’de ekranlara gelmeye başladığında takvimler 1990 yılını gösteriyordu. Dizi, TRT’de başladığı yayın macerasını, ATV’ye transfer olarak sürdürmüş son olarak da Show TV’de kısa süreli bir dönemin ardından yayın hayatını noktalamıştı. Türkiye’deki macerası 2003 yılında biten dizi, Amerika’da tüm hızıyla devam ediyor. Öyle ki Ocak 2020’de yayıncı CBS kanalı, bu gündüz kuşağı dizisinin  2023-24 yayın sezonu boyunca yayında kalacağını duyurdu.

Alec Baldwin’e yönelik suçlamalar düşürüldü: Çekimler kaldığı yerden devam ediyorAlec Baldwin’e yönelik suçlamalar düşürüldü: Çekimler kaldığı yerden devam ediyor

 

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.

İlgili Haberler