Adana’da ailesine saldırdı: 2 ölü, 2 ağır yaralı

Adana'da bir kişi eşini ve kayınvalidesini bıçaklayarak öldürdü, kayınbabası ve engelli kayınbiraderini de ağır yaraladı. Olay yerinden kaçan şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Gündem 4 Mayıs 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı

Adana’da, tartıştığı eşini ve kayınvalidesini öldürüp kayınbabası ve engelli kayınbiraderini yaralayan zanlı gözaltına alındı.
Alınan bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi Barış Mahallesi’nde, M.Ö.D, henüz belirlenemeyen bir nedenle karısı İptahal Baba, kaynanası İnayet Hellah ve kayınbabası Abdo Baba ile tartıştı.
Tartışma sırasında M.Ö.D. yanındaki bıçakla eşini, kaynanasını, kayınbabasını ve engelli olduğu belirtilen kayınbiraderi Yahya Baba’yı bıçakla boğazından yaraladı.
M.Ö.D. olay yerinden kaçarken, yurttaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.
Olay yerine gelen ekipler, İnayet Hellah’ın yaşamını yitirdiğini tespit etti, yaralılar ise hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan İptahal Baba, Adana Şehir, Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Engelli kayınbiraderin ve kayınbabanın durumlarının ise ağır olduğu öğrenildi. Olayın ardından çalışma başlatan polis ekipleri, şüpheli M.Ö.D’yi gözaltına aldı.

‘Rahmetli çok iyi insan değildi’ dedi, öldürüldü

Adana’da bir diğer cinayet ise “Rahmetli  çok iyi insan değildi” sözünden dolayı işlendi.
Adana’da Turhan ailesi, 24 Nisan 2020’de 14 yaşındaki T.Z.Y. tarafından tabancayla vurularak öldürülen Fatih Turhan’ın (53) ölüm yıl dönümünde mevlit yaptı. Mevlide katılamayan Fatih Turhan’ın arkadaşı Murat Daş, 1 Mayıs’ta Turhan ailesinin mahalledeki kıraathanesine geldi. Turhan’ın üvey kardeşi Yıldıray Çakır ile buluşan Daş, bir süre sohbet etti. Bu sırada kıraathanenin duvarındaki Fatih Turhan’ın fotoğrafını gören Daş, “Rahmetli çok iyi bir insan değildi. Yanlışları vardı” deyip, iddiaya göre, küfretti. Bu duruma sinirlenen Çakır, Daş’a tepki gösterince aralarında tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda Çakır, Daş’ı tabancayla göğsünden vurdu. Murat Daş tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Emniyete götürülen Çakır, üvey ağabeyine küfrettiği için Daş’ı vurduğunu belirtti. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Çakır, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

24 saatte dört kadın cinayeti24 saatte dört kadın cinayeti

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.