Çok ağır sözler: Soysuzlar suçluyor, soylular savunuyor

Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, Galatasaray ile 3-3 berabere kaldıkları maçtan sonra yapılan yorumlara isyan etti: "Türkiye'deki bu atmosferden utanç duyuyorum"

Spor 4 Mayıs 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Karagümrük, Galatasaray deplasmanında 3-3 berabere kalarak puan çıkardı.

Galatasaray, iki hafta önce Karagümrük’ü konuk etti ve karşılaşma 3-3 sona erdi. Karagümrük, Beşiktaş derbisinden önce sarı kırmızılılara puan kaybettirirken bu maçla ilgili teşvik iddiaları ortaya atıldı.

Oynanmamış kabul edelim!Oynanmamış kabul edelim!

69. Gilette Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, bu iddialara sert bir yanıt verdi. Hurma, “Türkiye’deki bu atmosferden utanç duyuyorum. Bu olay aslında hakikatinde 3 takım üzerinden dönüyor. Tarihte olmadığı kadar bu sezon inanılmaz açıklamalar, inanılmaz suçlamalar oldu. Bu durum Türk futboluna zarar veriyor” dedi.

Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, teşvik iddialarına isyan etti.

Hurma konuşmasına şöyle devam etti: “Biz 2 sene önce deplasmanda Beşiktaş’ı yendiğimizde Galatasaray penaltı kaçırmasaydı şampiyon olacaktı. Biz o gün de çıktık kendi takımımız için oynadık, bugün de aynısını yaptık. İlk yarıdaki Fenerbahçe maçını izleyenler hatırlar, 5-4 bitmişti. İzahat vermek bile beni üzüyor ve utandırıyor. Bu ifadeleri özellikle çıkaran insanların bu durumu yaşaması lazım ama maalesef soysuzlar suçluyor, soylular savunuyor bu ülkede. Bu durum futbol adına da insanımız adına da güzel değil. Herkes kendi takımı için mücadele ediyor.”

'Mavi boncuk' sezonu! Saha ortasındaki inekten İrfan Can Kahveci komedisine‘Mavi boncuk’ sezonu! Saha ortasındaki inekten İrfan Can Kahveci komedisine

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.