Mehmet Büyükekşi, Stefan Kuntz iddiasını ‘şu an için’ yalanladı

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, A Milli Takım Teknik Direktörlüğü görevine Kunts'in yerine Abdullah Avcı'nın geleceği iddiaysıla ilgili açıklama yaptı.

Spor 5 Mayıs 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Mehmet Büyükekşi, Milli Takım Teknik Direktörü Kuntz ile ilgili açıklama yaptı.

İstanbul’un, 2023 Türk Dünyası Gençlik Başkenti unvanını almasına ilişkin düzenlenen törene Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi de katıldı. Anadolu Ajansı’nın sorularını yanıtlayan Büyükekşi, Stefan Kuntz’la yolların ayrılıp, göreve Abdullah Avcı’nın getirileceği iddialarına ilişkin “Şu anda böyle bir şey söz konusu değil” dedi.

Cüneyt Muharremoğlu yazdı: Sahadaki inekten İrfan Can Kahveci komedisineCüneyt Muharremoğlu yazdı: Sahadaki inekten İrfan Can Kahveci komedisine

Büyükekşi’nin böyle demesine karşın 10 Haber’in TFF içinden aldığı bilgiye göre A Milli Takım Teknik Direktörlüğü için geçen yıl Trabzonspor’un şampiyon yapan ve bu sezon alınan başarısız sonuçlardan sonra istifa eden Abdullah Avcı ile bir görüşme gerçekleştirildi.
Görüşmede, Abdullah Avcı’nın yardımcılarına kadar pekçok detay konuşuldu. İddiaya göre, Avcı’nın ekibinde Burak Yılmaz, Egemen Korkmaz ve Önder Karaveli olacaktı.

TFF, Ali Palabıyık'ı tatile gönderdiTFF, Ali Palabıyık’ı tatile gönderdi

TFF’de Kuntz’un görevden alınması geçmişte tekrar gündeme gelmiş ancak milli takımlardan sorumlu yönetici Hamit Altıntop’un müdahalesiyle bu önlenmişti.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.