Ebrar ve Arda’dan ‘bank’ paslaşması

Milli voleybolcularımızdan Ebrar Karakurt, Barcelona seyahatinde Arda Turan’ın zamanında verdiği ve viral olan pozunu verdi. İkilinin sosyal medya muhabbeti büyük etkileşim topladı.

Spor 10 Mayıs 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Ebrar'ın Arda pozu sosyal medyanın gündeminde.

Geçtiğimiz sezonu İtalya’nın Novara takımında geçiren milli voleybolcu Ebrar Karakurt, sezonun bitmesinin ardından tatilde. Ebrar, geçtiğimiz günlerde Barcelona’dan bir fotoğraf paylaştı. Arda Turan’ın geçmişte verdiği ve bir süre gündemde kalan pozun aynısını, aynı bankta veren Ebrar, fotoğrafa Arda Turan’ın kişisel hesabını da etiketleyerek, “Olmuş mu hocam!” yazdı.

Arda, Ebrar’a “Muhteşem olmuş, keyfin bol olsun” keyfin bol olsun diyerek cevap verdi. İkili arasındaki bu keyifli sohbet sosyal medyada fazlasıyla etkileşim aldı.

Arda Turan, 2015 Temmuz ve 2018 Ocak tarihleri arasında Barcelona forması giymişti.

Ebrar Karakurt, sezonu İtalya’da tamamladıktan sonra Milletler Ligi için milli takım kampına katılacak. Yıldız oyuncumuzun gelecek sezon Rusya’da forma giymesi bekleniyor.

Kadınların 100. yıl imzası! 'Mavi Kelebekler' Avrupa'yı böyle fethettiKadınların 100. yıl imzası! ‘Mavi Kelebekler’ Avrupa’yı böyle fethetti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.