Tom Hanks kitap yazdı, yeni Bond adayını açıkladı: Idris Elba

İlham verici bir yönetmen, kendini beğenmiş bir film yıldızı, yorulmak bilmez yapım ekibi... Tom Hanks tüm bu karakterleri bir araya getirdi, kariyerinden de izler taşıyan bir roman yazdı. Kitabı için verdiği bir röportajda güncel bir tartışmaya dahil oldu: Hanks'in yeni Bond adayı Idris Elba.

Kültür Sanat 10 Mayıs 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı
Hanks 2017'de kısa hikayelerden oluşan 'Uncommon Type' isimli bir kitap yazmıştı.

Oscar ödüllü Tom Hanks’in kendi kariyerinden izler taşıyan ‘Başka bir Sinema Başyapıtı Çekmek/The Making of Another Major Motion Picture Masterpiece’ isimli romanı yayınlandı.  Hanks, yeni romanı için BBC’ye verdiği röportajda, yazma sürecinin yanı sıra son dönemin en merak edilen sorularından birine kendi yanıtını verdi.

Oyuncu, yeni James Bond’un kim olacağı konusundaki tartışmalara katılarak Idris Elba’nın bir sonraki Bond için en doğru isim olduğunu söylüyor. Ona göre Elba’nın geçmiş rolleri, Bond olması için gerekli tüm koşulları sağlıyor: “James Bond öldürme lisansına sahip. Ben bu lisansı, şu ana kadar gördüğüm işlerden dolayı İdris Elba’ya verirdim.”

Hanks röportajda ayrıca Ian Fleming’in Bond serisi ve Roald Dahl’ın eserleri de dahil olmak üzere romanları çağdaş zamanlara uygun hale getirmek için yayınevlerinin yaptığı düzenleme trendine de değindi: “Herkesin yetişkin olduğu görüşündeyim. Kendi duyarlılıklarımıza güvenelim, bizi neyin rahatsız edebileceğine karar verme konusunda birilerinin yerimize karar vermesine gerek yok.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tom Hanks (@tomhanks)

Hanks, yeni romanında, ilham verici ve eksantrik bir yönetmen, kendini beğenmiş bir film yıldızı, yorulmak bilmez bir yapım asistanı ve film ekibi üyelerini içeren karakterleri bir araya getiriyor. Hanks, romanındaki kibirli film yıldızı karakteriyle ilgili olarak “Kendim bir sette bu davranışın her anını yaşadım. Herkes, her zaman bir film çekimi setinde en iyi halinde olmayabilir. Hayatımın birçok yönden parçalanmış olduğu zor günler yaşadım ve o günün gereksinimi benden komik, çekici ve sevgi dolu olmamı istedi. Halbuki en son hissedebileceğim şey buydu” dedi.

‘Philadelphia’ ve ‘Forrest Gump’taki rolleriyle En İyi Erkek Oyuncu Oscar’ını kazanana oyuncu, 2017’de ‘Olağandışı Tip: Bazı Hikayeler/Uncommon Type: Some Stories’ adlı bir kitap daha yazmıştı.

Fragmanlı Vizyon Raporu sunar: Sinemalarda yedi filmlik haftaFragmanlı Vizyon Raporu sunar: Sinemalarda yedi filmlik hafta

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.