Christopher Nolan hayalleri yıktı: Bond filmi çekmeyecek

26. James Bond filmini kimin yöneteceği ve maharetli ajanı kimin canlandıracağı hakkında tahminler bitmek bilmiyor. Filme dair belirsizlik devam ederken seride Christopher Nolan'ın kamera karşısına geçeceği iddiası heyecan yaratmıştı.

Kültür Sanat 26 Kasım 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Nolan'ın filmleri 11 Akademi Ödülü kazandı ve dünya çapında 6,1 milyar doların üzerinde hasılat elde etti.

James Bond serisinin yeni filmi hakkında tartışmalar tükenmek bilmiyor. Filmi kimin yöneteceği ve başrolünde hangi ismin yer alacağına yönelik sorular henüz cevap bulamamışken ortaya atılan bir iddia heyecan yaratmıştı. ‘Oppenheimer’ filmiyle yıla damga vuran Christopher Nolan’ın serinin 26. filminde yönetmen koltuğuna oturabileceği bir süredir konuşuluyordu.

Bond filmi için Nolan Kanunları

‘Memento’, ‘Inception’, ‘Dunkirk’, ‘Tenet’, ‘Batman’ serisi ve son olarak da ‘Oppenheimer’ filmiyle sinemaseverlerin son yıllardaki en beğendiği yönetmenlerden biri olan Christopher Nolan, James Bond serisini yöneteceğine dair iddiaların sürekli bir şekilde dillendirilmesi üzerine açıkmala yapmak zorunda kaldı. İngiliz yönetmen, çıkan iddialara yönelik,  “Ne yazık ki hayır. Bu söylentilerin doğruluk payı yok” yanıtını verdi.

Ancak Christopher Nolan, daha önce yaptığı bir açıklamada James Bond filmi yönetmek için birkaç şart sıralamıştı. İngiliz yönetmen, serinin yeni filmini yönetmeyi kabul etmesi için senaryodan oyuncu seçimine kadar her konuda kendi kararının nihai olması gerektiğini belirtmişti. Film konusunda tam kontrol istediğini söyleyen yönetmene yapımcılardan olumlu ya da olumsuz bir yanıt gelmemişti.

Fragmanlı Vizyon Raporu: Beyazperdede bir imparator var!Fragmanlı Vizyon Raporu: Beyazperdede bir imparator var!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.