Al Pacino teklifi kabul etti: Depp’in yöneteceği filmde oynayacak

20. yüzyılın en önemli ressamlarından Amadeo Modigliani'nin hayatı film oluyor. Filmin arkasındaki isimler ise adeta bir rönesans tablosu. Johnny Depp'in yöneteceği filmin başrolünde usta oyunca Al Pacino yer alıyor.

Kültür Sanat 13 Mayıs 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Al Pacino, Johnny Depp'in yönetmen koltuğuna oturacağı filmde rol alacak.

Bir süredir İngiltere’de inzivaya çekilen Johhny Depp müjdeli haberi verdi. Depp’in ikinci kez yönetmen koltuğuna oturacağı ‘Modi’ filminin çekimleri başlıyor. İtalyan ressam Amadeo Modigliani’nin hayatına odaklanan filmin başrolünde ise yaşayan efsane Al Pacino yer alacak. Al Pacino, Dennis McIntyre’ın oyunundan uyarlanan ‘Modi’de sanat koleksiyoncusu Maurice Gangnat’ı canlandıracak. Dönemin sanat camiasının önemli isimlerinden biri olan Gangnat’ı 1916 yılında izlenimci resmin önemli ressamı Pierre-Auguste Ronoir resmetmişti.

Depp’in ikinci yönetmenlik deneyimi

Filmde Modigliani rölüyle karşımıza İtalyan aktör Riccardo Scamarcio çıkarken Fransız aktör Pierre Niney de sanatçı Maurice Utrillo’yu canlandıracak. ‘Modi’ filminin çekimlerine bu sonbaharda Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de başlanacak. Oyuncu kadrosu ve konusu heyecan uyandıran ‘Modi’, Johnny Depp’in 1997 yılında gösterime giren ‘The Brave’den sonraki ilk yönetmenlik deneyimi olacak.

Modi, “1916’da savaştan zarar görmüş Paris’in sokaklarında ve barlarında kaotik bir dizi olayı takip ediyor. Bu sırada kentte bulunan Modigliani de polisten saklanmaktadır. Her şeyi geride bırakıp kariyerini sona erdirme ve şehri terk etme arzusunun ağır bastığı bu dönemde başından geçenler filmde anlatılacak. Dönemin önemli figürleri Maurice Utrillo, Maurice Gangnat ve Chaim Soutine filmde Modigliani ile birlikte karşımıza çıkacak.

Mona Lisa tablosundaki gizem hakkında yeni iddia: O köprü bulundu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.