Ve Egonu Vakıfbank’a veda etti

Vakıfbank başantrenörü Giovanni Guideitti, dünyanın en iyi voleybolcularından olan İtalyan Paulo Egonu ile yolları ayırdıklarını duyurdu. Egonu'nun yeni takımı da belli oldu.

Spor 13 Mayıs 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı
Egonu gelecek sezon İtalya'ya dönüyor.

Vakıfbank Başantrenörü Giovanni Guideitti, CEV Şampiyonlar Ligi finalinde Eczacıbaşı ile oynayacakları mücadele öncesinde Corriere Torino’ya röportaj verdi. İtalyan çalıştırıcı dünyanın en iyi voleybolcularından vatandaşı Paola Egonu ile sezon sonunda yollarını ayıracaklarını açıkladı.

Fenerbahçe'yi devirdi, Eczacıbaşı'nı yakaladı... Kupa canavarı Vakıfbank!Fenerbahçe’yi devirdi, Eczacıbaşı’nı yakaladı… Kupa canavarı Vakıfbank!

Guideitti, “Paola, İstanbul’da kendini sevdirdi. İstemeden de olsa gitmesine izin vereceğim. Tutamadık ve üzgünüm. Çok güzel bir ilişkimiz var, büyük bir büyüme arzusu olan, mütevazi bir kız” dedi. İtalyan basınında yer alan haberlere göre Paola Egonu, gelecek sezon Vero Volley Milano Monza forması giyecek. Monza, birkaç yıl önce de Egonu için girişimlerde bulunmuş ancak oyuncu o dönem Imoco Conegliano’yu tercih etmişti.

Fenerbahçe duvarı... Ortayı kapattılarFenerbahçe duvarı… Ortayı kapattılar

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.