Boğulan arkadaşını kurtarmak isterken canından oldu

Niğde'den Aksaraya'a piknik yapmak için gelen 4 arkadaştan biri olan Yunus Arslanbay buradaki gölete girdi. Gölette çırpınmaya başlayan Arslanbay'ı kurtarmak isteyen Yaşar Yıldız da suya atladı ancak saatler sonra göletten iki gencin cansız bedeni çıktı.

Gündem 16 Mayıs 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı

Niğde’nin Ağcaşar köyünde yaşayan 4 arkadaş önceki gün piknik planı yaptı. Öğle saatlerinde şehre yakın olan Aksaray’ın Gülağaç ilçesi Sofular köyüne gelen gençler burada piknik yapmak istedi. Bu sırada gençlerden biri olan 16 yaşındaki Yunus Arslanbay serinlemek amacıyla köyle aynı adı taşıyan gölete girdi. Ancak bir süre sonra suda çırpınmaya başlayan genci gören arkadaşı 17 yaşındaki Yaşar Yıldız suya atladı. Ancak bir süre sonra iki arkadaş, gözden kayboldu.

Diğer 2 gencin ihbarı üzerine bölgeye jandarma, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi. AFAD’a bağlı dalgıçlar, yaptıkları aramada Yunus Arslanbay ile Yaşar Yıldızın cansız bedenlerine ulaştı. Sudan çıkartılan 2 arkadaşın cenazeleri, yapılan incelemenin ardından otopsi için Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Gabonlu Dina'nın eşyalarını alan anne ve babası gözyaşlarına boğulduGabonlu Dina’nın eşyalarını alan anne ve babası gözyaşlarına boğuldu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.