AK Parti milletvekili yapılacak cezaevine ‘yatırım müjdesi’ dedi

AK Parti Niğde Milletvekili Cevahir Uzkurt kente yapılacak cezaevini yatırım müjdesi olarak duyurdu.

Siyaset 14 Mart 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı

AK Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt kente yapılacak cezaevini yatırım müjdesi olarak sundu. Cevahir Uzkurt “Güzel şehrimiz Niğdemiz için yeni bir yatırımın müjdesini kıymetli hemşehrilerimizle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

Cevahir Uzkurt “Daha önce birtakım bütçe ve teknik aksaklıklardan dolayı ihalesi iptal edilen ve yatırımı ertelenen yeni bir Kapalı Cezaevinin ilimizde yapılması, yatırım programına alınması ve ödenek tahsisi için geçtiğimiz günlerde Ankara’da yoğun bir bürokrasi trafiği yürütmüş bulunmaktayım. Bu süreçte, Adalet Bakanlığımız, Cumhurbaşkanlığı Strateji Bütçe Başkanlığımız ve Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğümüz ile cezaevi yatırımının ilimize kazandırılması için defalarca görüşmemiz oldu. Bu görüşmelerimiz neticesinde kapalı cezaevinin 2024 yılı yatırım programına alınması ve özellikle ödenek tahsis edilmesi ve ihalenin önümüzdeki günlerde gerçekleştirilip bir an önce yapımına başlanması konusunda gerekli onayları almış ve süreci başlatmış bulunmaktayız. Bu büyük yatırım ilimize hayırlı olsun” diye konuştu.

‘90 bin TL borcu var’ dediği arkadaşını iki yıl bekledi, cezaevinden çıkınca kaçırıp iki gün işkence etti‘90 bin TL borcu var’ dediği arkadaşını iki yıl bekledi, cezaevinden çıkınca kaçırıp iki gün işkence etti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.