‘90 bin TL borcu var’ dediği arkadaşını iki yıl bekledi, cezaevinden çıkınca kaçırıp iki gün işkence etti

Kocaeli'de Y.Ç.,kendisine borcunu ödemediğini iddia ettiği S.S.'yi beş arkadaşı ile dövüp iki gün alıkoydu. S.S.'nin kolu ve ayak bileği kırıldı. Şikayet üzerine yakalanan altı şüpheliden üçü tutuklandı.

Gündem 4 Mart 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı

Borcunu ödemeyen arkadaşını eve kapatıp iki gün boyunca dövdü. İzmit’te yaşayan 30 yaşındaki S.S. ile 26 yaşındaki arkadaşı Y.Ç. iki yıl önce kiraladıkları otomobille kaza yaptı. İddiaya göre kazanın ardından Y.Ç. otomobilin 180 bin TL’lik masrafını kiralama şirketine ödedi. S.S. ise başka bir suçtan cezaevine girip çıktı. Y.Ç. 23 Şubat’ta bir araya geldiği S.S.’den kiralama şirketine ödediği 180 bin TL’nin yarısı olan 90 bin TL’yi istedi. S.S. ise parayı ödeyemeyeceğini söyledi.

Bunun üzerine Y.Ç. ve beş arkadaşı S.S.’yi bir eve götürüp alıkoydu. Altı kişi iki gün boyunca dövdükleri S.S.’nin cep telefonuyla üstündeki değerli eşyayı gasp edip sonra serbest bıraktı. Sol kolu ve sağ ayak bileğinde kırık olan S.S. hastaneye gitti. Onun şikayeti üzerine Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri altı şüpheliyi yakaladı. Şüphelilerden Y.Ç., İ.T. ve Ö.O. tutuklandı, diğerleri adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Gasp ettiği paraları 'Ben Robin Hood' diyerek sokakta dağıttıGasp ettiği paraları ‘Ben Robin Hood’ diyerek sokakta dağıttı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.